Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

8η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το οριακό ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη , χάρη στο γκολ του Χαρμάνα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ...

Ο θάνατος σου η ζωή μου ήταν το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Πιερικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών . Οι δυο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη και τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο σύλλογος της Πέλλας που επιβλήθηκε με 1-0 . Πλέον η Αναγέννηση βρίσκεται πάνω από τον Πιερικό στην βαθμολογία του Βόρειου ομίλου .

Οι Κατερινιώτες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους ενώ η Αναγέννηση σκόραρε στην πρώτη της και μοναδική οργανωμένη επίθεση στο 8 ' με τον Χαρμάνα . Στα υπόλοιπα λεπτά του ματς η Αναγέννηση κρατούσε με νύχια και με δόντια το εύθραυστο σκορ ενώ ο Πιερικός προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Παπατολίκας , Αθανασίου , Νικολίτσης ( 78 ' Αποστολίδης ) , Ντόκιτς , Ιασωνίδης , Σερέτης , Καθάριος , Ιορδανίδης Γ , Μανίκας , Στεφανίδης ( 66 . » Τσιρλίδης ) , Κέρι ( 54' Ελευθεριάδης ) .

ΑΝΑΓ . ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : Κραβαρίτης , Στεργίδης , Μπαργκά , Καρτάλ , Καράμπελας ( 66 ' Μπαξεβάνος ) , Μοσχάκης , Ιβανίδης , Παλάσκας , Κουρούπης , Χαρμάνας ( 61' Αναστασίου ) , Χατζόγλου ( 83 ' Γιανκούλιτσα ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.