Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

"Ερήμωσε η πόλη, τρεχάτε κι αρχίζει το ματς!"


Έτοιμα είναι όλα για το μεγάλο παιχνίδι της Κατερίνης ανάμεσα σε Βατανιακό και Πιερικό , την Δευτέρα!

Βατανιακός και Πιερικός " διασταυρώνουν τα ξίφη τους " στις 16:00 της Δευτέρας , στο Πιερικό Στάδιο , για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League , σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι , μιας και για πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες δυο ομάδες της Κατερίνης σε επίπεδο Β ' Εθνικής .

Μάλιστα το παιχνίδι θα διεξαχθεί ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης , πολιούχου της πόλης . Βεβαίως οπαδική αντιπαλότητα δεν υπάρχει , ενώ και οι διαδρομές των δυο ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικές . Τη δεδομένη στιγμή όμως , Βατανιακό και Πιερικό χωρίζει μόλις ένας πόντος στο βαθμολογικό πίνακα , με τις δυο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να " ανασάνουν " εν όψει της συνέχειας .

Βατανιακός : Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βατανιακού για το δευτεριάτικο κατερινιώτικο ντέρμπι με τον Πιερικό . Ο Ζαγοριανός που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα , παρότι φάνηκε να τις ξεπερνά , δεν κατόρθωσε να βγάλει χωρίς προβλήματα την τελευταία προπόνηση , με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη . Δεν αποκλείεται όμως , ο υψηλόσωμος φορ να βρεθεί τουλάχιστο στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο από το Σάκη Παπαβασιλείου . Σίγουρα απών θα είναι ο Μίλτος Γιαπιτζής που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό Γαζώρου . Πιθανότατα τη θέση του Γιαπιτζή θα πάρει ένας εκ των Γιαλαμίδη ή Στούμπου . Ο Παπαβασιλείου δεν ανακοίνωσε αποστολή , με τη δεκαοκτάδα να " βγαίνει " λίγο πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα . Όλοι στις τάξεις του Βατανιακού όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιου , όπου με νίκη η ομάδα θα ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του πίνακα .

Πιερικός : Με στόχο την επιστροφή στις νίκες θα παραταχθεί ο Πιερικός κόντρα στο Βατανιακό , στο δευτεριάτικο κατερινιώτικο ντέρμπι . Η ομάδα του Πιερικού , με το Νίκο Θεοδοσιάδη να πραγματοποιεί το ντεπούτο του στην τεχνική ηγεσία , δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες , κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στο σύλλογο . Βέβαια , η αποστολή της ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι , μιας και ο Βατανιακός παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα " σάκο του μποξ " των πρώτων αγωνιστικών . Επίσης , σε καμια περίπτωση στον Πιερικό δε ξεγελιούνται από το του Κυπέλλου 3-0 , στην αρχή της χρονιάς , καθώς το αυριανό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό . Στα θετικά για τον Πιερικό είναι ότι η ομάδα θα αγωνιστεί τυπικά εκτός έδρας , αλλά ουσιαστικά εντός , γεγονός που οπωσδήποτε προσφέρει ένα αβαντάζ εν όψει της « μάχης » της Κατερίνης . Στα αγωνιστικά , η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση της Κυριακής . Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν " έβγαλε " αποτολή και θα επιλέξει τους 18 λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης . Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του , εκτός από τους γνωστούς απόντες Κρουσταλέλη , Λαζαρίδη , Ν . Ιορδανίδη και Μπρίτο .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.