Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"Λύθηκε" ο Μπρίτο!


Στο ντεμπούτο του ως βασικός ο Βραζιλιάνος έδειξε δείγματα του ταλέντου του , με δυο γκολ κόντρα στην Καλλονή Η καλή εμφάνιση στο Κύπελλο με την Καλλονή , η εκτός έδρας ισοπαλία με την Καλλονή και η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ( όπως οι Παπαδόπουλος , Τσιρλίδης , Νικολίτσης , Ίτσιος , Μιχαηλίδης κ.α. ) ήταν κάποια από τα μεγάλα κέρδη του Πιερικού . Όπως βεβαίως και το φορμάρισμα του Μάρκος Βινίσιους Μπρίτο , ενός παίκτη που πιστεύουν πολύ στην Κατερίνη και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς . Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ( παίζει παντού πίσω από τον σέντερ φορ ) στο ντεμπούτο του ως βασικός πέτυχε δυο γκολ ( ξεκίνησε αριστερό εξτρέμ και στο δεύτερο μετατράπηκε σε δεξί ) , ενώ είχε την ευκαιρία να ρίξει στο ... καναβάτσο τους νησιώτες , κάνοντας χατ τρικ και τη μεγάλη έκπληξη . Αν ο Μπρίτο είναι υγιής , είναι δεδομένο ότι έχει την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά να βοηθήσει τους μελανόλευκους , " απογειώνοντας " το συναγωνισμό , αρκεί να έχει διάθεση και διάρκεια . Επίσης , θετική ήταν και η εμφάνιση του στόπερ , Χρήστου Καρτσαμπά , με την ομάδα της Πιερίας να κερδίζει ... πόντους στην ψυχολογία .
Εξάλλου , η ομάδα του Γιώργου Φοιρού συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς απουσίες για το ματς στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου τη Δευτέρα , ενώ στην ενδεκάδα αναμένονται αρκετές αλλαγές ( δεδομένου ότι στο Κύπελλο πήραν ανάσες αρκετοί βασικοί , όπως οι Αποστολίδης , Μανίκας , Λαμπάκης , Κέρι , Γ . Ιορδανίδης , Καθάριος , Ελευθεριάδης , Ντόικιτς , Ιασωνίδης , Κρουσταλέλης , ενώ οι Στεφανίδης , Σερέτης και Αθανασίου μπήκαν αλλαγή ) .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.