Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Δημοτικό Σχολείο Περίστασης (Photos)

Με σκοπό να γνωρίσουν και να αγαπήσουν οι μαθητές το μπάσκετ , αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε και το Δημοτικό Σχολείο Περίστασης .

Και εκεί η υποδοχή έγινε με χαρά , ενθουσιασμό και με έναν πανηγυρικό χαρακτήρα , αφού όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες αμέσως περικύκλωσαν τους καλαθοσφαιριστές και περίμεναν με αγωνία να αρχίσουν τα καλάθια στο εύχρηστο ανοικτό γυμναστήριο του σχολείου .

Στην αρχή καλωσόρισε την ομάδα ο διευθυντής του σχολείου κ . Κώστας Παπανικολάου και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ . Γιάννης Πόδας αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ιστορικού συλλόγου , την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας και γενικά στο ενδιαφέρον που δείχνει η νεολαία για την καλαθοσφαίριση , ευχόμενος παράλληλα καλή πρόοδο στα μαθήματά τους γεγονός που πρέπει να είναι και το κυριότερο μέλημά τους .

Στη συνέχεια οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Γεωργούλας , Μάριος Σακελλαρίου και Φάνης Τσαϊτουρίδης , η προπονήτρια Τασούλα Τσιρογιάννη και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης έδειξαν στους μαθητές την ομορφιά τους αθλήματος με καρφώματα και πολλά - πολλά σουτ .

Οι μαθητές συμμετείχαν και σε μια κλήρωση και κέρδισαν μία μπάλα και ένα αθλητικό σάκο .

Τέλος , όλοι δήλωσαν ότι πραγματικά ήταν μια ευχάριστη εκδήλωση και ταυτόχρονα έκπληξη .
 
Δήλωση έκανε και ο διευθυντής του σχολείου κ . Κώστας Παπανικολάου που είπε : " Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο για την πρωτοβουλία αυτή . Είναι μια αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να μυηθούν στο σοβαρό αυτό άθλημα της καλαθοσφαίρισης που είναι για όλες τις ηλικίες . Πρέπει να συνεχισθεί αυτή και για το καλό της νεολαίας μας και για το καλό του αθλήματος " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.