Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γ. Φοιρός: "Ο Πιερικός έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα"

Ο Γιώργος Φοιρός αποτελεί παρελθόν από τον Πιερικό και επικοινώνησε με πανελλήνιο site για τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση του . Ο πρώην τεχνικός του Πιερικού , αναφέρθηκε στους λόγους παραίτησης του , στεκόμενος στο κακό ξεκίνημα της ομάδας , ενώ παράλληλα τόνισε πως οι « μελανόλευκοι » αδικούνται από την βαθμολογική θέση την οποία έχουν στο πρωτάθλημα .

- Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας ώθησαν στην παραίτηση ;

" Αρχικά ήταν η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή καθώς η ομάδα έπαιξε μέτρια . Η ομάδα είχε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος , με αποτέλεσμα να μην έχουν την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή . Παρόλα αυτά αυτό που μας κρατούσε ήταν οι καλές εμφανίσεις της ομάδας οι οποίες δεν συνοδεύτηκαν από τα ανάλογα αποτελέσματα , λόγω της ατυχίας . Εμείς περιμέναμε το πρόγραμμα να γίνει πιο βατό από την 7η αγωνιστική κι έπειτα , προκειμένου να μαζέψουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε . Οι βαθμοί δεν ήρθαν , η εμφάνιση ήταν μέτρια και ο προπονητής έφυγε " .

- Που οφείλεται το κακό ξεκίνημα του Πιερικού ;

" Ο Πιερικός είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος , συν του ότι η ομάδα ήταν καινούργια , αλλά και την ατυχία που είχαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια " .

- Θεωρείται ότι ο Πιερικός αδικείται από τη βαθμολογική του θέση ;

« Βεβαίως αδικείται και . Ο Πιερικός με βάση και το ποδόσφαιρο που έπαιξε θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ."

- Ένα μήνυμα προς τον κόσμο και την διοίκηση του Πιερικού ;

" Θεωρώ ότι η διοίκηση και ο κόσμος πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα . Ο Πιερικός είναι ομάδα με ιστορία και θεωρώ πως με την έλευση ενός νέου προπονητή , θα αλλάξει και η τύχη , αλλά και τα πράγματα μιας και η ομάδα έχει προοπτικές " .

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Άκη Παπαβλασόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.