Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

6η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός 0-0 (Video)


«Καλύτερη η συνέχεια»

Στο 0-0 έμεινε ο Εθνικός Γαζώρου με τον Πιερικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Ο Πιερικός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Γάζωρο .

Στο 9 ο Καθάριος επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 18 συρτό σουτ του Ιορδανίδη φεύγει άουτ και δεν ανησυχεί τον Μέλκα . Ο Πιερικός απείλησε στο 33 μετά από πάσα του Ιορδανίδη στον Καθάριο , με τον δεύτεο να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι . Στο 38 καλή στιγμή για τον Εθνικό με τον Κωνσταντινίδη να πασάρει ωραία για τον Σέρντιτς και αυτός να επιχειρεί το σουτ και να φεύγει άουτ . Στο 40 νέα προσπάθεια με τον Χατζηδημητρίου να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή , όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 .

Δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου στο 47 φεύγει άουτ . Στο 61 ο Ναστέφσκι βγαίνει στην αντεπίθεση , μπαίνει μέσα στην περιοχή , όπου μαρκάρεται από τον Ντόϊκιτς και ο πάγκος του Εθνικού μαζί με τον κόσμο διαμαρτύρονται για πέναλτι . Νέα ευκαιρία με τον Κουκόλη στο 65 όταν μετα από κόντρες η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του όμως ο Λαμπάκης έδιωξε σε κόρνερ . Στο 67 νέο σούτ του Σκέριαντς , η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 68 ακόμη μια καλή στιγμή για τον Εθνικό με τον Παπαβασιλείου να πασάρει ωραία στον Σκέριαντς , όμως το σουτ που επιχειρεί δεν παίρνει τα φάλτσα που θα ήθελε και καταλήγει άουτ . Στο 76 σουτ του Γαϊδαρτζή από πλάγια θέση , μπλοκάρει ο Λαμπάκης .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( Γιώργος Φοιρός ) : Λαμπάκης , Κέρι , Καθάριος (76 Παπατόλιος ) , Αθανασίου , Σερέτης , Ιασωνίδης , Ντόϊκιτς , Κρουσταλέλης , Ελευθεριάδης (62 Μπρίτο ) , Στεφανίδης , Ιορδανίδης Γ . (71 Αποστολίδης )

ΕΘΝΙΚΟΣ ( Μάκης Κατσαβάκης ) : Μέλκας , Κουκόλης , Μερεσιώτης , Δέντσας , Τζούριτς , Χατζηδημητρίου , Παπαδόπουλος (55 Παπαβασιλείου ) , Κωνσταντινίδης (46 Τσουβαλτσίδης ) , Σκέριαντς , Ναστέφσκι , Σέρντιτς (75 Γαϊδαρτζής )

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ : Στεφανίδης , Κουκόλης , Χατζηδημητρίου , Σερέτης , Παπαβασιλείου , Τσουβαλτσίδης

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.