Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Volley: Ασταμάτητο (4 στα 4) το "εξπρές" των Κορασίδων του Πιερικού!

ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 8-25 , 3-25, 9-25 )

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια κατακτώντας 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα παγκορασίδων αήττητες γράφοντας ένα ασύλληπτο και σχεδόν ακατάρριπτο ρεκόρ , ενώ συνάμα κέρδισαν την περσινή χρονιά και το πρωτάθλημα Κορασίδων . Έτσι και φέτος , είναι ασταμάτητες , καθώς είναι η μοναδική ομάδα από τους 3 ομίλους που έχει το απόλυτο ρεκόρ με 4 / 4 νίκες και 12-0 σετ .

Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού δεν συνάντησε καμία αντίσταση στο Λιτόχωρο και κέρδισε πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας , δείχνοντας γιατί αυτά τα 3 χρόνια αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη που τίποτα δεν την σταματά .

Τα κορίτσια του Πιερικού ξεδίπλωσαν για ακόμη ένα παιχνίδι το πλούσιο ταλέντο τους , αυτό που τις έχει καταξιώσει πανελληνίως .

Τα κορίτσια του Πιερικού έχουν δημιουργήσει με πολύ σκληρή δουλειά , με πολύ πειθαρχία μια ομάδα μοντέλο που " σαρώνει " στο πέρασμά της καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο , κατακτώντας σε 3 χρόνια 4 πρωταθλήματα και βάζοντας στόχο το 5ο σερί πρωτάθλημα δημιουργώντας μια απίστευτη δυναστεία , φτάνοντας την ομάδα του Πιερικού στο υψηλότερο σκαλί .

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε αυτά τα τρομερά " μωρά " του Πιερικού που δοξάζουν συνάμα και την ομάδα και την πόλη της Κατερίνης .

Η σύνθεση : ( Σαρρής ) Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Καλαϊτζή , Γκόλτσιου , Κακάλη .

Η βαθμολογία :

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 8
2 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 7
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5
4 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 5
5 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 5
6 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 3
7 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.