Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

9η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Βατανιακός - Πιερικός 1-2 (Video)

Ο Πιερικός ήταν ο νικητής στο παιχνίδι της Κατερίνης , επικρατώντας , ως τυπικά φιλοξενούμενος του Βατανιακού 2-1 . Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους « μελανόλευκους » ήταν ο Μανίκας , ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα , σε κρίσιμα σημεία του πρώτου μέρους . Αρχικά , στο 5 ' άνοιξε το σκορ , εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα του Βατανιακού Βλάχου και πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου , με πλασέ , νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 2-0 .

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην ... Αρχικά , ο Κυπαρίσσης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 48 ' δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό . Ωστόσο , το αριθμητικό μειονέκτημα , έφερε την ... αντεπίθεση του Βατανιακού , ο οποίος μείωσε στο 54 ' με την κεφαλιά του Κωτσιόπουλου , ενώ είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 69' ενώ στην εξέλιξη της φάσης , ο Αθανασίου πάνω στην γραμμή έδιωξε το σουτ του Γιαννούλη, που χτύπησε (ξανά) και στο δοκάρι .

Έτσι , ο Πιερικός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 9 βαθμούς , βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού , έχοντας δύο πόντους περισσότερους από τη Δόξα Δράμας .

Βατανιακός : Βλάχος , Κολαξίδης , Κωτσιόπουλος , Γιαλαμίδης , Νταντάμης , Γιαξής , Λαζαρίδης , Κουλίδης , Γιαννούλης , Ποτουρίδης , Κυπαρίσσης .

Πιερικός : Παπατολίκας , Νίκου (70' Καρτσαμπάς) , Ντόικιτς , Ιασωνίδης , Σερέτης , Καθάριος , Ιορδανίδης , Μανίκας , Κέρη (60' Ελευθεριάδης) , Αθανασίου , Παπατόλιος (65' Αποστολίδης) .

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.