Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Γ. Φοιρός - Η συνέντευξη τύπου


Θέμα με Φοιρό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικου αποτελεί ο Γιώργος Φοιρός μετά την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών ! Τέλος μπήκε την Κυριακή το απόγευμα , μετά την ήττα του Πιερικού από την Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στην Κατερίνη , στη σχέση του κατερινιώτικου συλλόγου με τον Γιώργο Φοιρό . Ο έμπειρος προπονητής , που αποτελούσε τυπικά Τεχνικό Σύμβουλο και ουσιαστικά τον προπονητή της ομάδας , συμφώνησε από κοινού με τη διοίκηση τη διακοπή της συνεργασίας , σε μια προσπάθεια να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και να βελτιώσει την εικόνα και τα αποτελέσματά της . Έπειτα από αυτή την εξέλιξη , καθήκοντα προπονητή θα συνεχίσει να εκτελεί ( κάτι που έκανε , τυπικά , μέχρι σήμερα ) ο Νίκος Θεοδοσιάδης ...

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τι δήλωσαν προπονητές και ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι της Κατερίνης ...

Διονύσης Γρηγορόπουλος ( υπηρεσιακός προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών ) : . " Παίζαμε με μια ομάδα που βρισκόταν μαζί μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας , σε ένα παιχνίδι που θέλαμε και οι δυο ομάδες Σήμερα ανταποκριθήκαμε στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του αγώνα , σκοράραμε νωρίς , δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες και μπορούσαμε να κλειδώσουμε νωρίτερα τη νίκη . Στο α ' μέρος μετά το 0-1 ελέγχαμε το ρυθμό και πήγαμε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια . Στο β ' μέρος δεχτήκαμε πίεση από τον Πιερικό , δημιουργήσαμε όμως και τότε ευκαιρίες αλλά δε μπορέσαμε να " κλειδώσουμε " το αποτέλεσμα . Η μπάλα δε μας τιμώρησε , όπως σε άλλα παιχνίδια . Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά , συγχαρητήρια στα παιδιά για την παλικαρίσια νίκη . Μπορούμε ακόμη περισσότερα . Είμαι από πέρυσι εδώ , πιστεύω στα παιδιά , διαθέτουν ποιότητα και νομίζω ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε . Σήμερα τα παιδιά ήταν " μάγκες " και κοντά σε αυτούς έγινα κι εγώ " μάγκας " . Μακάρι να λυθεί το θέμα του προπονητή γρήγορα και να βρει η ομάδα την ηρεμία της . Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο των Γιαννιτσών παρόλο που δε μας στηρίζει . Τον έχουμε στενοχωρήσει από πέρυσι τον Ιανουάριου , όμως τους καλώ να έλθουν στο γήπεδο , αυτά τα παιδιά το αξίζουν " .

Νίκος Θεοδοσιάδης ( βοηθός προπονητή Πιερικού ) : . " Είδαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα ότι καμιά ομάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος Είχαμε επισημάνει το στοιχείο αυτό και είπαμε να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα , όμως μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς πάθος , διάθεση και αγωνιστικό προσανατολισμό Είναι μια άσχημη μέρα για μας . Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε . Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρούμε τις ψυχικές αντοχές να αντιστρέψουμε την κατάσταση . Οφείλουμε στον κόσμο μια συγγνώμη για την επόμενη εμφάνιση και πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα » . Όσον αφορά στο στόχο της τετράδας , ο Θεοδοσιάδης απάντησε : « Η κατάσταση είναι δύσκολη , θα πρέπει να βρούμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να βλέπουμε από εδώ και πέρα ​​κάθε παιχνίδι ξεχωριστά " .

Θεόφιλος Κουρούπης ( ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Γιαννιτσών ) : . " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας για την προσπάθεια που κάνουμε παρά τις γνωστές δυσκολιες Δουλεύουμε πολύ σκληρά , στα προηγούμενα δυο παιχνίδια χάσαμε τις νίκες από δυο ατομικά λάθη και σήμερα πιστεύω ότι η τύχη μας έδωσε τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με καλούς παίκτες . Ανταποκριθήκαμε θετικά στις απαιτήσεις του αγώνα . Μπορούμε παραπάνω σαν ομάδα Καλή συνέχεια στον Πιερικό , έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της " .

Ηλίας Μανίκας ( ποδοσφαιριστής Πιερικού ) : ." Είναι μια άσχημη ημέρα για την ομάδα μου Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε Οι καλές εμφανίσεις δε συνοδεύονται από βαθμούς , οι μέτριες το ίδιο Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι οι βαθμοί κι αυτούς πρέπει να ψάξουμε . Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή , με μπροστάρηδες εμάς τους πιο έμπειρους παίκτες πρέπει να τραβήξουμε το καράβι για να πάει ο Πιερικός εκεί που του αξίζει . Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο , έχει δίκιο , περιμένει άλλα πράγματα από εμάς . Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να δουλεύουμε στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα . Συγχαρητήρια στα Γιαννιτσά και καλή συνέχεια , μας κέρδισε και μας στενοχώρησε σήμερα , αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο " .
Ρεπορτάζ : Δ . ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.