Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πρωταθλήτριες ξανά οι Κορασίδες του Πιερικού στο Volley! Βάζουν πλώρη και για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0 
(25-18, 25-18, 25-19)

Αήττητες στην τελική φάση κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ τα κορίτσια του Πιερικού αφού κέρδισαν τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Οι παίκτριες του Πιερικού έχοντας πραγματοποιήσει μια αξιοζήλευτη, εντυπωσιακή και σταθερή πορεία κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα κορασίδων δείχνοντας γιατί τα δυο προηγούμενα χρόνια έχουν κερδίσει αήττητες και το πρωτάθλημα Παγκορασίδων.
Αυτός είναι ο 3ος συνεχόμενος τίτλος από την ομάδα μοντέλο, που έχει δείξει 3 χρόνια ότι αρνείται να χάσει, έχει ταυτιστεί με την νίκη παρά το γεγονός ότι αποτελεί την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος.
Παράλληλα έχουν βάλει στόχο και το πρωτάθλημα Παγκορασίδων θέλοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά να αναδειχθούν πρωταθλήτριες και μαζί με το πρωτάθλημα κορασίδων που κατέκτησαν να κάνουν το 2 στα 2 στα τμήματα υποδομής και να κατακτήσουν μέσα σε 3 χρόνια 4 πρωταθλήματα πετυχαίνοντας ένα φανταστικό ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί από άλλη ομάδα.
Στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης η ομάδα του Πιερικού χρειαζόταν μαθηματικά ένα σετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό βόλεϊ που ταιριάζει σε μια ομάδα μοντέλο δεν αρκέστηκε στο 1ο σετ αλλά κέρδισε εύκολα το παιχνίδι με 3-0 σετ κερδίζοντας έτσι πανάξια το πρωτάθλημα Κορασίδων.

Οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, πήραν διαφορά στο σκορ και τελικά κατέκτησαν το χρυσό πρώτο σετ με 25-18, ένα σετ που τους χάρισε το πρωτάθλημα.
Στα άλλα δυο σετ τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας στον ίδιο ρυθμό κατέκτησε και αυτά τα σετ με 25-18 και 25-19 παίρνοντας την νίκη με 3-0 σετ δείχνοντας την υψηλή ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα, μια ομάδα που έχει ταυτιστεί με την νίκη και την κατάκτηση πρωταθλημάτων.
Οι παίκτριες του Πιερικού χάρισαν όμορφες στιγμές σε όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ υπήρξαν στιγμές όπου παίζοντας εκπληκτικά στην άμυνα ανάγκασε όλο το γήπεδο να χειροκροτήσει τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού.
Ο Πιερικός έχει δείξει για ακόμη μια φορά με την τρομερή οργάνωση που διαθέτει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, με την άριστη δουλειά που γίνεται από το καταξιωμένο προπονητικό τιμ πως τα υψηλά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου όταν υπάρχει οργάνωση, πειθαρχία και τεχνογνωσία.
Τα πολλά πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Πιερικός σε 5 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας και η συμμετοχή των ανδρών στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της εκπληκτικής και ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα του Πιερικού.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος επισφραγίστηκε με δείπνο που παρευρέθηκε η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ στις πρωταθλήτριες κορασίδες αλλά και στις γυναίκες του Πιερικού μαζί με τους γονείς δείχνοντας το φανταστικό, οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του Πιερικού καθώς η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και πανηγυρική στο τραπέζι.
Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Κωνσταντινίδου, Τόσκα, Στύλου, Καραπέδη, Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.