Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ οι προσφυγές Τόσκα και Σκέντου

                                                   Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Δεκτές έγιναν οι προσφυγές των πρώην ποδοσφαιριστών του Πιερικού Δημήτριου Τόσκα και Στέφανου Σκέντου. Συγκεκριμένα το ποσό των 18.092 Ευρώ για τον Στέφανο Σκέντο και 22.980 για τον Δημήτριο Τόσκα, συνολικά δηλαδή 41.070 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΠΑΕ Πιερικός άμεσα στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, για να μην της καταβληθούν ποινές. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει : " Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΣΚΑ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22680,00 ευρώ, νομιμοτόκως κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθμ. 574/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και μέχρι εξοφλήσεως, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη.  Επιβάλλει στην ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 22980,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών."
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΕΝΤΟΥ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 17892,00 ευρώ, νομιμοτόκως κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθμ. 615/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και μέχρι εξοφλήσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη.
 Επιβάλλει στην ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 18092,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.