Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Νίκη - Βάλσαμο για τον Πιερικό με Αποστολίδη

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog 
Σ' ένα μέτριο από πλευράς θεάματος ματς, ο Πιερικός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 έναντι του Πανσερραϊκού, που του δίνει μια τεράστια βαθμολογική ανάσα, απομακρύνοντάς τον από την ζώνη του υποβιβασμού. Αρχικά στο πρώτο μέρος, δεν ξεχώρισε καμία από τις δύο ομάδες, όπου παιζόταν κυρίως η μπάλα στο κέντρο, με τον Πανσερραϊκό να είναι λίγο πιο επιθετικός σε σχέση με τον Πιερικό, που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Κουτζαβασίλη. Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά από τον Πανσερραϊκό, προσπαθώντας να βάλει το γκολ νωρίς, χωρίς να τα καταφέρει, όπου από το 65' και μετά το ματς ήταν ισορροπημένο, δείχνοντας πως θα κριθεί στο γκολ. Έτσι κι έγινε, καθώς στο 82' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπελόσεβιτς, πιάνει κεφαλιά-πάσα ο Μανίκας στον Αποστολίδη, όπου εκείνος με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς του παίκτη, ο οποίος στα 35 του χρόνια, σκόραρε στο ντεμπούτο του. Ένα γκολ με την υπογραφή των νέων μεταγραφών του Πιερικού, όπου και τα 4 νέα αποκτήματα έκαναν εξαιρετικό ντεμπούτο, με πολύ καλή εμφάνιση. Μέχρι και το 95' δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να σκοράρει ανορθόδοξα, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι ήρθε η πρώτη νίκη του Πιερικού για το 2013, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, φέρνοντας αισιοδοξία για ανάκαμψη της ομάδας.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Κόιτς (65' Πολίτης), Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης (65' Καθάριος), Ντάνι (85' Ίτσιος), Μανίκας. 

Πανσερραϊκος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας (84' Τοντόροφ), Κ. Τριανταφύλλου (78' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Κόντος (69' Τσούτσης), Μπανγκουρά, Στεφανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αποστολίδης, Πολίτης - Κόντος, Στεφανίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.