Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

5η αγωνιστική Β' Εθνικής Γυναικών: Τρίκαλα 2011-Πιερίδες Μούσες 1-0

Οι Πιερίδες Μούσεςέπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, με την μεγαλύτερη φάση στο 59’ με την Τζουμέρκα όπου βγήκες τετ-α-τετ στην εστία των Τρικάλων αλλά δεν τα κατάφερε να πλασάρει την Χαρακοπούλου.
Οι Μούσες δέχτηκαν ένα γκολ 87’ μετά από σουτ εντός και διαγώνια την περιοχής τη ομάδας της Πιερίας, όπου η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια αμυντικών και επιθετικών και κατέληξε στα δίχτυα της Τσιώλη.
Υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην ομάδα των Μουσών, μέσα από την σκληρή δουλειά του προπονητή Γιάννη Μπικούδη και των παικτριών όπου αφήνουν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον και συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
 ΥΓ Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την αδικοχαμένη 12άχρονη ΑΛΕΚΑ
 Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:
 15’: σου από την εξωτερική γωνία της μεγάλης περιοχής των Μουσών από Βαμπούλα η μπάλα άουτ.
 25’: σουτ από την Βαμπούλα εντός περιοχής η μπάλα λίγο πάνω από το γάμα  της Τσιώλη.
 29’: πολύ καλή προσπάθεια από την Μιχαηλίδου που πασάρει στην Πολυχρονίδου αλλά προλαβαίνει η Χαρακοπούλου  και μπλοκάρει την μπάλα.

 έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν τα Τρίκαλα με το σουτ από την Βαμπούλα μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα χτυπάει στα σώματα τν αμυντικών και διώχνουν την μπάλα από την περιοχή τους.
 50’: με εκτέλεση απευθείας φάουλ με την Βαμπούλα μπλοκάρει η Τσιώλη.
59’: μοναδική ευκαιρία για τις Πιερίδες Μούσες να σκοράρουν βγαίνοντας τετ-α-τετ η Τζουμέρκα δεν καταφέρνει να πλασάρει την Χαρακοπούλου.
66’: σουτ μακρινό από την Μιχαηλίδου δεν ανησύχησε την Χαρακοπούλου που μπλοκάρει την μπάλα.
87’: ΓΚΟΛ 1-0 για τα Τρίκαλα μετά από σουτ εντός και διαγώνια την περιοχής τη ομάδας της Πιερίας όπου η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια αμυντικών και επιθετικών και κατέληξε στα δίχτυα της Τσιώλη το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις  των ομάδων:

Τρίκαλα 2011: Χαρακοπούλου Ρ. , Ζιώγα, Παπαδημητρίου , Λάσκου , Βαμπούλα , Λουλέ (82’ Τζιώρα)  , Χύμα(71’ Γιαννούλα Ι.) , Πούλιου , Γεραγόρη , Γιαννούλα Ε. , Παπακώστα(90’ Σταμπουλη) 

Πιερίδες Μούσες 
(Γιάννης Μπικούδης):  Τσιώλη , Παπάζογλου , Κατσίμπουρα Κ. ,  Κατσίμπουρα Ο. , Κόλτση  , Πολυχρονίδου Κων. , Τζουμέρκα (77’Βίσμπα) , Μιχαηλίδου , Καρασίμου , Πολυχρονίδου Ειρ. , Πεσερίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.