Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου για το ματς με το Αιγάλεω

Photo αρχείου (P24 Blog)

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2013 ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού το Αιγάλεω στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η ομάδα της πόλης μας θέλει να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και ο Πιερικός Αρχέλαος θα δουλέψει σκληρά πάνω στην τακτική για το παιχνίδι με το Αιγάλεω, μια ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα της επί του Ιωνικού Ιωνίας με 72-62. Το Αιγάλεω έχει 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια μέχρι τώρα και έχει τον ίδιο στόχο με τον Πιερικό Αρχέλαο, θέλοντας να παραμείνει στην κατηγορία. 
Η ομάδα της Κατερίνης, που φέτος δίνει μεγάλη βαρύτητα σε γηγενείς παίκτες, επενδύοντας στο μέλλον και στα νιάτα της ευρύτερης περιοχής θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο της συνάντησης από το Αιγάλεω, μια δύσκολη και έμπειρη ομάδα. Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου έχοντας αναλύσει τον αντίπαλο θα δουλέψει μέχρι την τελευταία μέρα με τους παίκτες του, για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν στο παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω, έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο και πρέπει να χάσει στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.