Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Αύριο βγαίνει η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου για το ματς με το Αιγάλεω

Photo αρχείου

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου υποδέχεται ο Πιερικός Αρχέλαος την ομάδα του Αιγάλεω στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με την ιστορική ομάδα της πόλης μας να θέλει να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2013. Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης όλη την εβδομάδα δούλεψε με τους παίκτες του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω. 
Σήμερα έγινε τακτική και όλοι οι παίκτες δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να παίξουν καλό μπάσκετ απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, που δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι φίλαθλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού αφού με την παρουσία τους δίνουν «φτερά» στους παίκτες του Πιερικού Αρχελάου, που αναμένεται να τους χαρίσουν το ροζ φύλλο της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.