Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μανίκας: Ήμασταν απλά πιο αποτελεσματικοί!

Στη σημασία της νίκης επί του Πανσερραϊκού, στάθηκε με δηλώσεις του στην mikriliga.com ο φορ του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας.

"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του Πανσερραϊκού και με υπομονή αλλά και επιμονή πήραμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που θα δίνουν βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος".


Όσο για το που κρίθηκε η αναμέτρηση, ο 32χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι: "Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ κακός και οι φάσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες. Ήμασταν τυχεροί ΄που σκοράραμε και πήραμε την νίκη. Έτσι όπως πήγανιε ο αγώνας, όποιος θα έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήμασταν απλώς πιο αποτελεσματικοί".

Ο επιθετικός των "μελανόλευκων" αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια πολύ καλή ευκαιρία για μια εκτός έδρας νίκη: "Ο επόμενος αγώνας είναι ακόμα πιο δύσκολος από αυτόν που δώσαμε με τον Πανσερραϊκό. Η Επανομή παρόλο την δύσκολη βαθμολογική της θέση έχει ένα καλό σύνολο και οι παίκτες της θα δώσουν το 110 % των δυνατοτήτων τους για την νίκη. Για εμάς, αν δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και διάθεση που είχαμε στο ματς με τον Πανσερραϊκό θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και άλλο την βαθμολογική μας θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.