Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η "Μελανόλευκη ατζέντα" του Σαββατοκύριακου!


Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ΠΙΕΡΙΚΟ!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 14:30 μ.μ. η ομάδα Νέων του ΣΦΚ Πιερικός (U20) αγωνίζεται στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου με την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας, για το πρωτάθλημα της FL Νέων. Η ομάδα μας με νέο προπονητή τον Κ. Μυστακίδη θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή. Ας την στηρίξουμε!

Την Κυριακή στις 12:00 π.μ. (εκτάκτως, λόγω κολλήματος του Αιγάλεω) ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την ομάδα των Δυτικών προαστίων της Αττικής, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, για τον βόρειο όμιλο της φετινής Β' Εθνικής μπάσκετ. Η νίκη είναι μονόδρομος στην προσπάθεια της ομάδας μας να ξεφύγει από τις θέσεις υποβιβασμού. Όλη η μπασκετόφιλη Πιερία θα βρίσκεται εκεί!

Στις 15:00 μ.μ. ο ποδοσφαιρικός Πιερικός αγωνίζεται στο Πιερικό Στάδιο με τον Πανσερραϊκό, έχοντας νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του (Αποστολίδης, Μανίκας, Πολίτης, Μπελόσεβιτς) και θέλοντας να επιτύχει την 1η νίκη του 2013 ώστε να μην μπει σε μπελάδες. Επιστρέφουν με τον Πανσερραϊκό οι γνώριμοι Γκουγκουλιάς και Παντελιάδης. Ο Πιερικός φίλαθλος κόσμος για άλλη μια φορά θα βρίσκεται στο στάδιο για να συμπαρασταθεί στα νέα παιδιά της ομάδας μας!

Τέλος, αμέσως μετά (17:00 μ.μ.) στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της πόλης στα Καταφυγιώτικα, η ομάδα Volley του ΣΦΚ Πιερικός δίνει τον υπερμέγιστο αγώνα και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να παραμείνει στην Α2 εθνική. Αγωνίζεται με την ΧΑΝΘ που έχει τους ίδιους στόχους. Με καθαρή νίκη βάζει τις πρώτες βάσεις για την παραμονή. Με ήττα αποχαιρετά από τώρα ουσιαστικά την Α2. Πρέπει ΟΛΟΙ να βρεθούμε εκεί ώστε να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη. (εδώ η σχετική εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/events/396847253735190/?notif_t=plan_user_invited )

Καλό Πιερικό Σ/Κ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.