Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Επιστρέφει ο Φαμπίνιο ενόψει Επανομής, ατομική προπόνηση ξεκίνησε ο Καρακατσάνης!

Photo αρχείου (P24 Blog)
Μετά τη μεγάλη νίκη του Πιερικού επί του Πανσερραϊκού η ομάδα μας απέκτησε τη χαμένη αυτοπεποίθησή της βγαίνοντας διπλά κερδισμένη παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο αλλά και την απαραίτητη καλή ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια της σεζόν.  Προχθές ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, έκανε πρωινή προπόνηση στους παίκτες του. Συγκεκριμένα στο βοηθητικό του σταδίου έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας στους παίκτες του αγωνίστηκαν με τον Πανσερραϊκό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πλήρη προπόνηση. Χθες οι παίκτες πήραν ρεπό και επιστρέφουν σήμερα με πρωινό πρόγραμμα. 

Ο Πιερικός αγωνίζεται στην Επανομή με την τοπική Αναγέννηση σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ενισχύεται σημαντικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Βραζιλιάνου Φαμπίνιο.  Ο Καρακατσάνης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα , όλα δείχνουν ότι σε δύο βδομάδες θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς και θα είναι μία καινούργια μεταγραφή (εσωτερική) με τον παίκτη του Πιερικού να διψά για την επιστροφή του στα γήπεδα.  Ο Πιερικός τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση όσον αφορά το μεταγραφικό τομέα. Ηδη η ΠΑΕ εξετάζει προσεκτικά ορισμένες περιπτώσεις παικτών που την ενδιαφέρουν. Εχει κατασταλάξει σε δύο παίκτες, όμως σε καμία περίπτωση δεν βιάζεται θέλοντας έτσι να κάνει σίγουρη επιλογή. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα μέχρι τώρα αποκτήματα του Πιερικού, μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας, με την ΠΑΕ να έχει κάνει σωστές επιλογές. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς εξετάζει προσεκτικά τις περιπτώσεις των παικτών που πρόκειται να αποκτηθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.