Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Το 4/4 έκαναν οι Κορασίδες του Πιερικού στο Volley!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΕΛΙΚΗ 3 - 0 (25-7, 25-4, 25-10)


Αήττητες παραμένουν οι παγκορασίδες του Πιερικού αφού εδώ και 3 χρόνια κερδίζουν συνεχώς παίζοντας βόλεϊ πολύ υψηλού επιπέδου. Οι παγκορασίδες του Πιερικού μετά την κατάκτηση των δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων τα τελευταία δυο χρόνια, μετά την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων έβαλαν πλώρη για την 3η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων δείχνοντας γιατί αποτελούν μια ομάδα μοντέλο που κερδίζει συνεχώς παίζοντας ποιοτικό βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία έχοντας καταπλήξει τους πάντες με τα επιτεύγματά τους.

Οι παγκορασίδες του Πιερικού κέρδισαν με 3 - 0 σετ και την Μελίκη μετά τις 3 προηγούμενες νίκες με το ίδιο σκορ κερδίζοντας αντίστοιχα Βαφύρα, Ποσειδώνα, Πάνθεον, πετυχαίνοντας το απόλυτο 4 στα 4 και 12-0 σετ δείχνοντας τις προθέσεις τους και για την φετινή χρονιά.
Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά των κοριτσιών του Πιερικού αποδίδει καρπούς και βάζει τις βάσεις για πολύ υψηλές και μεγάλες επιτυχίες.
Στο παιχνίδι με την Μελίκη έγινε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια όπου οι παίκτριες του Πιερικού μπαίνοντας και στα 3 σετ πολύ δυνατά πήραν διαφορά στο σκορ από την αρχή την οποία διατήρησαν ως το τέλος των σετ κερδίζοντας τα εύκολα.
Ο Κ. Σαρρής έδωσε την ευκαιρία και στις μικρότερες ηλικιακά παίκτριες να αγωνιστούν ώστε να πάρουν και αυτές τις ανάλογες εμπειρίες.
Ο Πιερικός δείχνει πως με σωστό προγραμματισμό, με πειθαρχία, με οργάνωση και με τεχνογνωσία τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου και ο Πιερικός έχει πετύχει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απίστευτα πράγματα, πετυχαίνοντας μεγάλες επιτυχίες, κερδίζοντας πρωταθλήματα, ανεβαίνοντας στους άνδρες στην Α2 Εθνική κατηγορία δημιουργώντας ένα σύλλογο πρότυπο σε όλα.
Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Μπατσίλα Αλ., Θεοδώρου, Κωνσταντινίδου Κ., Γεροντίδου, Σουλή, Γκόλτσιου, Χρυσίδου, Ανθιμίδου, Θεοχαροπούλου, Μπατσίλα Ειρ., Κωνσταντινίδου Αθ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.