Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πιερικός... 4x4 (Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0) !

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ένας δυνατός, μαχητικός και άξιόμαχος Πιερικός κατάφερε σήμερα να καταβάλει την σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και να φτάσει στην εύκολη (όπως δείχνει και το σκορ) νίκη με 4-0 (2 γκολ σε κάθε ημίχρονο), στον κακό αγωνιστικό χώρο του Πιερικού Σταδίου. Το 1-0 έγινε νωρίς όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Μπελόσεβιτς παρατηρήθηκε σύγχυση στην άμυνα των Γιαννιτσών κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αποστολίδης, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αυτή βρήκε σε αμυντικό της αντίπαλης ομάδας και έγινε το 1-0. Το 2-0 έγινε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ντάνι εκμεταλλεύτηκε την ωραία ασίστ του Καραγκούνη και πλάσαρε από κοντά επιτυχώς (δοκάρι και μέσα). Τα Γιαννιτσά αντέδρασαν και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.
Στην πρώτη, έπειτα απο κοντινό σουτ ο Καραγκούνης απομάκρυνε με το σώμα πάνω στην γραμμή και στην δεύτερη η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Παπατολίκα, έπειτα από λόμπα του αντίπαλου παίκτη. Κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός μπήκε και πάλι δυνατά, κάνοντας με τον Μανίκα στο 55' το 3-0 (κοντινό πλασέ), ενώ το 4-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα, ύστερα από καταπληκτική ενέργεια του Ελευθεριάδη, ο οποίος πέρασε 3 αντιπάλους του. Ο Πιερικός έπειτα κάνοντας οικονομία δυνάμεων χαλάρωσε και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις.

Μικρά-μικρά:
* Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι του Πιερικού, παρά το τσουχτερό κρύο.
**Με μόλις 13 παίκτες ήρθε στην Κατερίνη η Αναγέννηση, λόγω της μη εξασφάλισης ακόμη φορολογικής ενημερότητας, με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.
***Από τις 14 Ιανουαρίου του 2011 είχε να πετύχει ο Πιερικός 4 γκολ, όταν και είχε κερδίσει με 4-1 τον Πανθρακικό. Η Τελευταία φορά που κέρδισε 4-0 ήταν το 2006, όταν είχε υποτάξει την Λαμία για την Γ' Εθνική τότε.

* Αύριο στο Pierikos24 Blog πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.