Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Έχασαν οι Προπαίδες του Πιερικού από την ΠΑΕ Ποντίων


Με γκολ σε τελευταίο  λεπτό του παιχνιδιού οι Προπαίδες της ΠΑΕ Ποντίων νίκησαν το αντίστοιχο τμήμα του Πιερικού στην 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ τερέν στο γήπεδο στην Ν. Ζωή και από την αρχή του αγώνα οι παίχτες του Παναγιώτη Νάση έδειξαν ότι θέλουν τους τρείς βαθμούς της νίκης κυνηγώντας το πέρασμα στο δεύτερο γύρο του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Παίζοντας με ψυχή έκλεισαν στα καρέ την αντίπαλη ομάδα και δικαιώθηκαν όταν με σουτ του Χανδόλια Ν. έξω από την περιοχή λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έγραψαν το 1 – 0 και σκαρφάλωσαν στην τρίτη προνομιούχο θέση με 21 βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ και Ηρακλή. 
Σθεναρή η αντίσταση των παικτών του Πιερικού που όμως δεν έφθασε για να τους δώσει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών της ΕΠΣ Πιερίας Ναβροζίδης, Μπουλούσης, Κρέτσιμος, αρκετοί φίλαθλοι στις εξέδρες του γηπέδου στην κρύα σαββατιάτικη ημέρα του Χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.