Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία για τους Παίδες του Πιερικού


Λευκή ισοπαλία απέσπασαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Τερζόπουλου απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Κυμίνων που αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας! Οι παίκτες του Ολυμπιακού,πίεσαν στο 1ο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες.Από την άλλη οι παίκτες του Πιερικού έχασαν πολλές ευκαιρίες με τον Κουνδή και τον Αμαραντίδη... 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε δυνατά,αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι αλλά δεν το κατάφερε καθώς η αντίπαλη ομάδα έπαιζε σκληρά (1997 παίκτες ενώ το πρωτάθλημα είναι 1999-1998), καθυστερούσε στις επαναφορές και ο διαιτητής δεν έδειχνε κάρτες,κάτι που εκνεύριζε τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού.

Πιερικός(Στέφανος Τερζόπουλος): Ζέρβας,Αλμπέρης(Καλεντερίδης),Κατσαντώνης(C),Γκαράτζιας,Τουλίκας,Γκοτζαμάνης,Ρούντο,Πάσχος(Μπαϊράμι),Κουνδής,Μηλιώτης(Ιωσιφίδης),Αμαραντίδης(Παπαδημητρίου)


Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του 16χρονου ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα.


ΒΑΘΜΟΛΟΓIΑ ΠΑΙΔΙΚΟY (ΕΠΣΜ 11ΟΣ OΜΙΛΟΣ)

1)Π.Α.Ο. Κουφαλίων 36

2)Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανάσιου 31

3)Σ.Φ.Κ. Πιερικός 26

4)Σμυρναϊκός Βαθύλακκου 19

5)Εθνικός Νέου Κεραμιδιού 18

6)Μακεδονικός Γέφυρας 11

7)Ολυμπιακός Κυμίνων 10

8)Καμπανιακός 7

9)Εθνικός Ν.Μαλγάρων 0

10)Ομάδα Α' 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.