Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Τα ρέστα του παίζει" ο Πιερικός στο παιχνίδι κόντρα στα Γιαννιτσά...

Photo αρχείου
Την Κυριακή ο Πιερικός υποδέχεται στο Πιερικό Στάδιο στις 15.00 μ.μ. την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Football League, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Πιερίας διψά για τους τρεις βαθμούς της νίκης στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στην πρώτη 10άδα. Ο Πιερικός που προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα της Επανομής θέλει το τρίποντο ώστε να έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία ο εκτός έδρας βαθμός στο κυνήγι της συλλογής βαθμών ώστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αν προκύψει κάτι καλύτερο, θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα. Χθες ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τα Γιαννιτσά.
Παρά τη βροχόπτωση οι παίκτες έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Κόιτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υπολογίζεται όπως και ο νεαρός Νίκου που επέστρεψε σιδερένιος. Σήμερα έγινε πρωινή προπόνηση στις 11 και ακολούθησε η τακτική με την οποία θα αγωνιστεί ο Πιερικός στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι την Κυριακή θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών και θα συμβάλλουν στην επίτευξη της κατάκτησης της νίκης σε έναν αγώνα που ο Πιερικός θέλει το τρίποντο για να ξεπεράσει βαθμολογικά την Αναγέννηση Γιαννιτσών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.