Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Volley: Κέρδισαν τον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης οι Κορασίδες του Πιερικού!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-1 
(25-15, 25-10, 22-25, 25-16)

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα στην τελική φάση για τις κορασίδες του Πιερικού αφού κέρδισε την ομάδα της Βέροιας με 3-1 σετ μπαίνοντας με το δεξί στην τελική φάση. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη, έδειξαν γιατί θεωρούνται ομάδα "μοντέλο" και γιατί κατέκτησαν τα δυο προηγούμενα χρόνια το πρωτάθλημα.
Παρά την μέτρια εμφάνιση τους έδειξαν την διαφορά που έχουν στην ποιότητα ως ομάδα, έδειξαν ότι ακόμη και όταν δεν παίζουν καλά κερδίζουν τα παιχνίδια, δείγμα ότι έχουν χαρακτηριστικά μεγάλης ομάδας.

Η ομάδα του Πιερικού αν και αποτελεί την μικρότερη σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά έχει δείξει πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρές ηλικίες σε υψηλό επίπεδο.
Οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν από το 1ο σετ τις διαθέσεις τους, αφού πήραν διαφορά στο σκορ από την αρχή, την οποία κράτησαν ως το τέλος κερδίζοντας το εύκολα με 25-15.
Στο 2ο σετ είχαμε την ίδια εικόνα, με τα κορίτσια του Πιερικού να διασφαλίζουν μια διαφορά από την αρχή του σετ, την οποία συντήρησαν ως το τέλος του σετ νικώντας και σ' αυτό με 25-16.
Στο 3ο σετ μια διακοπή του παιχνιδιού προς το τέλος του σετ είχε ως αποτέλεσμα να αποσυντονίσει τα κορίτσια του Πιερικού, να χάσουν τον ρυθμό τους και τελικά και το σετ με 25-22.
Στο 4ο σετ όμως τα κορίτσια του Πιερικού αποκατέστησαν την τάξη και κέρδισαν και αυτό το σετ εύκολα με 25-16 παίρνοντας την νίκη με 3-1 σετ κάνοντας το 1ο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού δείχνει με την άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία του προπονητικού τιμ πως, τα καλά αποτελέσματα έρχονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Οι συνεχόμενες διακρίσεις με τις κατακτήσεις πολλών πρωταθλημάτων, με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ, δείχνει το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα του Πιερικού.
Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού για την προώθηση του βόλεϊ στην Κατερίνη με την συμμετοχή του και την παρουσία του στους αγώνες της ομάδας αλλά και με την αθρόα συμμετοχή στις ακαδημίες του συλλόγου όπου μεγάλος αριθμός αγοριών και κοριτσιών μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές-καθηγητές φυσικής αγωγής του τμήματος.
Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Κωνσταντινίδου, Τόσκα, Στύλου, Καραπέδη, Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.