Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0 Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Photo by Pierikos24 Blog
Σ' ένα πολύ μέτριο ματς κάτω από έναν αγωνιστικό χώρο σε πολύ κακή κατάσταση, Πιερικός και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ, χωρίς κάτι το ουσιαστικό και απειλητικό για την εστία του Σερεμέτ. Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η Λάρισα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν ορεξάτα, χάνοντας αρχικά η Λάρισα ευκαιρία με τον Ζεκίνια και λίγο αργότερα ο Πιερικός με κεφαλιά του Καθάριου, που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου το ματς κύλησε χωρίς άξιες λόγου ευκαιρίες, όπου και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με ατομικές προσπάθειες. Έτσι έληξε το ματς, με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα και σύμφωνα με την εμφάνισή τους, οι δύο ομάδες να είναι ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι, εκ των οποίων 150 περίπου οπαδοί της Λάρισας. Τώρα ο Πιερικός επικεντρώνεται στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό, όπου έχει δύσκολη αποστολή ανατροπής των δεδομένων.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Λαζαρίδης (83' Νίκου), Γιατζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο, Καραγκούνης, Καθάριος (66' Ελευθεριάδης), Κόιτς (87' Ίτσιος), Ντάνι, Δεσποτόφσκι.
 

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Δεινόπαπας (75' Τσιάρας), Ζεκίνια (55' Παπαϊωάννου), Χασομέρης, Ζουρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας, Πυλαρινός (Αιτ/νιας)  
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καθάριος - Δεινόπαπας, Ραπτάκης, Παπαϊωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.