Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Super Πιερικό Σαββατοκύριακο!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Γεμάτο ΠΙΕΡΙΚΟ είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται και οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας ανυπομονούν να έρθει ώστε να χορτάσουν τον Άρχοντα του Βορρά, λίγο πριν τις διακοπές των εορτών.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο, και συγκεκριμένα στις 13:00 μ.μ. στο γήπεδο του Κάτω Αϊ-Γιάννη, εκεί όπου η ομάδα Νέων (U20) του ΣΦΚ Πιερικός αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της ΑΕΠ Ηρακλής, για το πρωτάθλημα Νέων της Football League (6η αγωνιστική) και στοχέυει στην 2η φετινή νίκη της.


Το απόγευμα, και συγκεκριμένα στις 20:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης στα Καταφυγιώτικα η ανδρική ομάδα volley του ΣΦΚ Πιερικός αντιμετωπίσει τον ΣΠΑ Καρδίτσας για την Α2 εθνική κατηγορία και ευελπιστεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς (τους πρώτους στο πρωτάθλημα) ώστε με την νέα χρονιά να μπει πιο δυναμικά στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Την Κυριακή, στις 10:30 π.μ. έχει προγραμματιστεί να γίνει στο καφέ "Πασχάλης" η τακτική γενική συνέλευση του Σ.Φ.Ι.Π. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 χρόνων από την ίδρυσή του, και αναμένεται να δώσει το παρόν πλήθος μελών και φίλων.

Στις 15:00 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να γίνει το μεγάλο ντέρμπι... του Ολύμπου, ανάμεσα στον Άρχων του Βορρά και την Λάρισα, στο Πιερικό Στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Football League, το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους και των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, τα βλέμματα και τα ...αμάξια όλων στρέφονται προς το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, εκεί όπου ο Πιερικός Αρχέλαος στις 17:00 μ.μ. δίνει τον πολύ κρίσιμο και καθοριστικό για την συνέχεια αγώνα με την Μεταμόρφωση Βόλου, την οποία πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε ώστε να την φτάσει στην βαθμολογία, στην μεγάλη μάχη της ομάδας μας για την παραμονή στην Β' Εθνική!

Βεβαίως, κανονικά συνεχίζονται όλες οι δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και volley.

Το Pierikos24 Blog καλεί τους φιλάθλους του Πιερικού να δώσουν βροντερό παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μας, και να ενισχύσουν τον Μελανόλευκο γίγαντα ώστε να φτάσει στις επιτυχίες! Ραντεβού στα γήπεδα!!!

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φετινό αρχείο του Pierikos24 Blog. (Copyright @ 2012 Pierikos24 Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.