Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

To Pre Game της αυριανής 9ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Photo αρχείου

Το 2012 τελειώνει, αλλά το ενδιαφέρον στον όμιλο Βορρά της Β' Εθνικής έχει φτάσει… στο "κόκκινο". Ο Ηρακλής δεν θέλει να απολέσει το προβάδισμα που έχει στη μάχη του τίτλου και κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων αναζητά το "διπλό" που θα τον εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο της ήττας, καθώς ενδεχόμενη απώλεια βαθμών τους αφήνει αρκετά πίσω στη "μάχη" της κορυφής. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία παρουσιάζει και το παιχνίδι Πιερικός Αρχέλαος - Μεταμόρφωση Βόλου, αφού ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, εν αντιθέσει με τον ηττημένο, ο οποίος θα αρχίσει να νιώθει ακόμα… πιο άβολα. 
Την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας θέλει να διατηρήσει το Στρατώνι, το οποίο υποδέχεται το μαχητικό Αιγάλεω, κάτι που ισχύει και για τον Αίαντα Ευόσμου που κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ιωνικό Ν.Φ., με τον Γιάννη Χατζούλη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο των "κόκκινων". Με όπλο την έδρα της και την καλή ψυχολογία, η ΜΕΝΤ θέλει να πάρει το δίποντο της νίκης κόντρα στο Ανατόλια προκειμένου να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, ενώ, τέλος, το "διπλό" που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της ανόδου αναζητά οΦίλιππος Βέροιας, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό Ιωνίας.
Το πρόγραμμα:
Αρναίας (14:00) Στρατώνι - Αιγάλεω (Συμεωνίδης - Γερακίνης)
Κατερίνη ΣΣ (17:00) Πιερικός Αρχέλαος - Μεταμόρφωση Β. (Πολυχρονιάδης - Τσιαπλής)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ - Ανατόλια (Ζαγορίδης - Λόρτος)
Διαβατών (17:00) Ιωνικός Ιωνίας - Φίλιππος Βέροιας (Αργυρού - Φακίτσας)
ΔΑΚ Πεύκων (17:00) Μαχητές Δόξα Πεύκων - Ηρακλής (Θεοδώρου - Μοσχοτόγλου)
Ζ. Αλεξάνδρου (17:00) Ιωνικός Ν.Φ. - Αίας Ευόσμου (Ξάνθος - Μπλέτσας)
Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Ηρακλής 15*, Μαρούσι 15, Στρατώνι 14*, Αίας Ευόσμου 13*,  Μαχητές Δόξας Πεύκων 13, Φίλιππος Βέροιας 13*, Ανατόλια 13, Ιωνικός Ν.Φ. 12, Αιγάλεω 12*, ΜΕΝΤ 11*, Μεταμόρφωση Βόλου 11*, Ιωνικός Ιωνίας 10*, Πιερικός Αρχέλαος 10*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.