Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Προσθαφαιρέσεις στον Πιερικό το επόμενο δεκαπενθήμερο!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου (P24 Blog)
Aρκετές μεταγραφές θα πραγματοποιήσει ο Πιερικός κατά την Χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο Κ. Παπαδόπουλος θέλει η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική την νέα ημερολογιακή χρονιά. Ωστόσο, άλλοι τόσοι θα είναι και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν είτε ως ελεύθεροι, είτε ως δανεικοί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Pierikos24 Blog, o Πιερικός έχει ήδη κλείσει τον (εορτάζοντα σήμερα) Νίκο Πουρσανίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα μας κατά το περσινό πρωτάθλημα, με λίγες ωστόσο ευκαιρίες, και μετά από ένα εξάμηνο στην Καβάλα, φαίνεται να επιστρέφει. Στα υπόψιν πάντοτε βρίσκονται οι γηγενείς Αποστολίδης (συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα), Τζιώρας και Μανίκας. Εφόσον αποκτηθούν οι δύο τελευταίοι από τον Βατανιακό, πιθανότατα ο Πιερικός θα δώσει ως ανταλλάγματα στην ομάδα του Βατάν τους Βραχνό, Κωτσιόπουλο και Παπαδόπουλο, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα, ο Αλμπέρτο Λόπεζ, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας και την νέα χρονιά καθώς οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει, ενώ "παίζεται" και το μέλλον του Δεσποτόφσκι. Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.Pierikos24.blogspot.gr , ο Πιερικός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση τoυ Ντιαλό (από τον Βύζαντα) αλλά και των Κουτσοσπύρου και Πουρτουλίδη, οι οποίοι ακόμα και σήμερα κρατούν "γέφυρες επικοινωνίας" με την ομάδα μας. Τέλος, αν και το συμβόλαιο του Κόιτς λήγει σε λίγες μέρες, όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί, ενώ ο Ν. Μιτόσεβιτς ψάχνει συνεχώς στην Σερβική αγορά για καλές και οικονομικές λύσεις. Όλα δείχνουν, ότι θα πραγματοποιηθούν 5-6 προσθήκες, και άλλες τόσες θα είναι και οι αποχωρήσεις μέσα στον επόμενο μήνα. Έμφαση θα δοθεί στην θέση του σέντερ φορ, ώστε ο Ντάνι να βρει πλέον ένα σοβαρό στήριγμα στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.