Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός - Βύζας Μεγάρων 2-1 με πρωταγωνιστή τον Ντάνι (Photo)

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του για φέτος πέτυχε ο Πιερικός, που νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Βύζαντα Μεγάρων, με δύο γκολ του Ντάνι που έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σ' ένα πολύ βαρύ γήπεδο λόγω της συνεχής βροχής που έπεφτε από το πρωί στην Κατερίνη, στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε αρκετά νωθρά, εν αντιθέσει με τον Βύζαντα που μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στις πρώτες του φάσεις στην εστία του Τόλιου να ανοίξει το σκορ στο 15' με κεφαλιά του Ντιαλό, μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Βύζαντα μετά το γκολ συνέχισε να απειλεί, εκμεταλλευόμενη την παγωμάρα του Πιερικού λόγω του γρήγορου γκολ που δέχτηκε, προσπαθώντας να κάνει το 0-2 μέχρι το 25' περίπου, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει. Έτσι μετά το 25ο λεπτό ο Πιερικός πήρε τα ηνία, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, έκλεισε στην περιοχή του τον Βύζαντα και στο 38' ήρθε η φάση του γκολ. Μετά από σέντρα του Καθάριου, ο Ντάνι έπιασε "δολοφονική" κεφαλιά για να κάνει το 1-1 και να δώσει στην ομάδα "φτερά" στα πόδια για την ανατροπή, που δεν ήλθε στο πρώτο ημίχρονο, καταλήγοντας οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός συνέχισε στα ίδια στάνταρ με το πρώτο, πιέζοντας τον Βύζαντα για την ανατροπή, την οποία κατάφερε στο 63', όπου μετά από σέντρα του Ελευθεριάδη αυτή τη φορά, (που πέρασε αλλαγή στην θέση του Καθάριου και καταχειροκροτήθηκε για την επανεμφάνισή του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι) ο Ντάνι με νέα κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και  στα ουράνια του οπαδούς του Πιερικού, πανηγυρίζοντας έξαλλα την ανατροπή του σκορ, που βγάζει τον Πιερικό από τις τελευταίες θέσεις και φέρνει αισιοδοξία και πάλι στην ομάδα. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλισε σε παιχνίδι κέντρου πιο πολύ, καθώς ο αγωνιστικός χώρος βάραινε περισσότερο, λόγω της έντονης βροχής.
Επόμενο ματς για τον Πιερικό, την επόμενη Κυριακή στην Άμφισσα, με τον τοπικό Φωκικό, με σαφή στόχο το διπλό και την περαιτέρω αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος (83' λ.τ Βασιλειάδης), Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Ίτσιος, Καθάριος (59' Ελευθεριάδης), Δεσποτόφσκι, Ντάνι, Φαμπίνιο (69' Κόιτς).

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης):
Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης (83' Αρναρέλης), Χαρτσιάς, Θ. Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Μπιτσάκος (67' Κρητικός), Σιώκος (56' Σπαγής), Π. Βλάχος, Γκεμίσης, Ντιαλό, Ρεκλείτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ:
Κελαζόγλου, Γούτας (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Δεσποτόφσκι, Καρτσαμπάς - Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


 Φωτορεπορτάζ : Pierikos24 Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.