Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Volley: Νέα νίκη για τους Παίδες του Πιερικού!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ 3-0 (25-8, 25-10, 25-11)
Photo αρχείου (P24 Blog)
Συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία τους η ομάδα παίδων του Πιερικού κέρδισε και την ομάδα της Έδεσσας με 3-0 εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις για ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά με τους Γιαντσίδη και Μπατσαρά στη σύνθεσή της, κέρδισε εύκολα την ομάδα της Έδεσσας μη επιτρέποντάς την να προβάλει καμία αντίδραση.
Οι δυο εν λόγω παίδες αγωνίζονται στην βασική εξάδα της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, οπότε στο επίπεδο του παιδικού πρωταθλήματος διαφέρουν σημαντικά σε απόδοση και οδηγούν την ομάδα του Πιερικού από νίκη σε νίκη.

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι γιατί αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλήτρια, όπως επίσης λόγω της μικρής ηλικίας η ομάδα θα είναι η ίδια και την επόμενη χρονιά ανεβάζοντας έτσι τον πήχη.
Ο Κ. Σαρρής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην σύνθεση του και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους. Η άριστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου αποτελεί την βάση για μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες.
Ο κ. Λιακόπουλος Κώστας ήταν ο τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς που οργάνωσε το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.