Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

To Pre Game της αυριανής 8ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)



Ακόμα μια αγωνιστική που κρύβει πολλές παγίδες για τους πρωτοπόρους είναι η 8η αγωνιστική στον όμιλο Βορρά της Β' Εθνικής. Το μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι, αν μη τι άλλο, αυτό ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Ηρακλή.
Οι δύο αντίπαλοι θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου και το μόνο σίγουρο είναι πως ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα μπορεί να νιώθει μεγαλύτερη… άνεση για το μέλλον. Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά αμφίρροπη είναι η αθηναϊκή "κόντρα" ανάμεσα σε Ιωνικό Ν.Φ. και Αιγάλεω, αλλά και αυτή μεταξύΜαχητών Δόξας Πεύκων και Φίλιππου ΒέροιαςΟι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με νέο προπονητή και θέλουν να βάλουν τέλος στο νικηφόρο σερί των "κόκκινων", παραμένοντας, επίσης, στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα:
Αρναίας (17:00) Στρατώνι - Μεταμόρφωση Βόλου (Τσιαπλής - Θεοδώρου)
Διαβατών (17:00) Ιωνικός Ιωνίας - Ανατόλια (Τσιρτσιμάλης - Τζίμα)
Κατερίνης ΣΣ (17:00) Πιερικός Αρχέλαος - Μαρούσι (Γερακίνης - Λόρτος)
ΔΑΚ Πεύκων (17:00) Μαχητές Δόξα Πεύκων - Φίλιππος Βέροιας (Καλογερόπουλος - Πιτσίλκας Μ.)
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευόσμου - Ηρακλής (Ζαγορίδης - Δεληγιαννίδης)
Ζ. Αλεξάνδρου (19:00) Ιωνικός Ν.Φ. - Αιγάλεω (Τεφτίκης - Παπαφωτίου)
Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες): Αίας Ευόσμου 12Ηρακλής 11*, Μαρούσι 11, Στρατώνι 11*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 10, ΜΕΝΤ 10, Φίλιππος Βέροιας 10*, Ανατόλια 9, Ιωνικός Ν.Φ. 9,  Αιγάλεω 9*, Ιωνικός Ιωνίας 8*, Πιερικός Αρχέλαος 8*, Μεταμόρφωση Βόλου 8*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.