Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Mini προετοιμασία στον Πιερικό Αρχέλαο για τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας

Photo αρχείου

Με τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το 2012 ο Πιερικός Αρχέλαος ξεκίνησε μίνι προετοιμασία με τον τεχνικό της ομάδος Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό ρεπό στη Β’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Κατερίνης να επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση στις 5 Ιανουαρίου 2013 με το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια με τον πανίσχυρο και ιστορικό Φίλιππο, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.
Ο Πιερικός Αρχέλαος, που τελείωσε νικηφόρα το 2012, επικράτησε επί της Μεταμόρφωσης Βόλου με 84-74 και έπιασε τη 10η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Ισοβαθμούν τρεις ομάδες στη 10η θέση, ο Πιερικός Αρχέλαος, η ΜΕΝΤ και η Μεταμόρφωση Βόλου και θα δώσουν δυνατή μάχη μέχρι το φινάλε για την παραμονή στη Β’ Εθνική.
Συγκεκριμένα ο Πιερικός Αρχέλαος μετά τη νίκη του έπιασε τους 12 βαθμούς και βλέπει πλέον με διαφορετικό πρίσμα τη μετέπειτα εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, που γνώρισε πλέον πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό της ομάδος, όλες αυτές τις ημέρες θα κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού, ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν με τον καλύτερο τρόπο το στυλ του παιχνιδιού που θέλει να τους περάσει ο τεχνικός της ομάδος.
Ο Πιερικός Αρχέλαος έδειξε να έχει πλέον μεγαλύτερη ταχύτητα και ρυθμό στο παιχνίδι του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Μεταμόρφωση Βόλου.
Η ομάδα της Κατερίνης, που στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες, όλα δείχνουν ότι το 2013 θα ενοποιήσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδος που θα αξιοποιεί παίκτες από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, που βρίσκονται σε πλήρη άνθιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.