Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣΜ: ΣΦΚ Πιερικός-Εθνικός Νέων Μαλγάρων 7-0


Εύκολη νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε σήμερα η ομάδα του Στέφανου Τερζόπουλου απέναντι στον Εθνικό Νέων Μαλγάρων. Το σκορ άνοιξε ο Μηλιώτης μόλις στο 2ο λεπτό, με καταπληκτικό πλασέ πάνω από τον γκολκίπερ. Το 2-0 ήρθε από τον Παπαδημητρίου με εύκολο πλασέ. Μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μηλιώτη που πέρασε 4 παίκτες έκανε το πλασέ,απόκρουση από τον γκολκίπερ και ο Κουνδής με κενή εστία έκανε το 3-0. Μετά από 5 λεπτά ο Μηλιώτης με εύκολο πλασέ διαμόρφωσε το 4-0. Το 5-0 πάλι από τον Κουνδή με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός κατέβασε ρυθμούς και πέτυχε δυο γκολ,ένα με πλασέ του Χατζόπουλου και ένα με σουτ του Πάσχου έξω από την περιοχή. Ο Πιερικός θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά δυο σουτ του Γκοτζαμάνη βρήκαν δοκάρι.


Ενδεκάδα του Πιερικού: Μπεκιρόπουλος,Κατσαντώνης,Καλεντερίδης,Αλμπέρης,Μπαϊράμι,Γκοτζαμάνης,Καραμπουλάκης,Τόσκας,Κουνδής,Μηλιώτης,Παπαδημητρίου.
Έπαιξαν και: Μπουλάρι,Ρούντο,Αμαραντίδης,Τουλίκας,Χατζόπουλος,Γκαράτζιας,Παπανικολάου Ιωσιφίδης και Πάσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.