Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφουν Τόλιος και Δήμου, στο ματς με τον Φωκικό!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου (P24 Blog)
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Πιερικός εκστρατεύει το Σάββατο για την Αμφισσα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Φωκικό για το πρωτάθλημα της Football League, σε έναν αγώνα που η ιστορική ομάδα της Πιερίας, θέλει να συνεχίσει το πετυχημένο σερί των τελευταίων νικών που έκανε σε Καβάλα και με Βύζα. Χθες ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε πρωινή προπόνηση στους παίκτες του, ενώ σήμερα έγινε και πάλι πρωινή προπόνηση που περιείχε καθαρά στοιχεία τακτικής.  Αύριο Σάββατο ο Πιερικός θα προπονηθεί κανονικά το πρωί με ελαφράς μορφής πρόγραμμα και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή που θα αναχωρήσει στις 12.30 π.μ. για την Αμφισσα. 
Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πιερικού Τόλιος, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και δείχνει ότι είναι ετοιμοπόλεμος και συμμετέχει στην αποστολή. Επέστρεψε από την τιμωρία του ο Παύλος Δήμου, ο έμπειρος αμυντικός του Πιερικού, που θα ενισχύσει την ομάδα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Φωκικό. Η ομάδα της Αμφισσας, ξέρει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το ιδιόμορφο γήπεδό της και για αυτό το λόγο θα πρέπει οι παίκτες του Μιτόσεβιτς να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ώστε να επιστρέψουν με βαθμούς από το κυριακάτικο παιχνίδι. Η όλη μεταγραφολογία, των περασμένων ημερών, σίγουρα δημιουργεί γύρω από τον Πιερικό ένα θετικό κλίμα, πλην όμως πάντα θα πρέπει να υπολογίζονται όλα τα σενάρια, αφού πέρα από τις θετικές απόψεις υπάρχουν πάντοτε και πικρίες που μπορεί να έχουν προεκτάσεις. Το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει συμμετοχή, ενώ ήλθαν στον Πιερικό με το σκεπτικό να βοηθήσουν την ομάδα συζητείται τις τελευταίες μέρες και κάνει επιφυλακτικούς ορισμένους κύκλους, όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.