Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γ.Σ. του ΣΦΙΠ !



Το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ζεστό κλίμα, η Γ.Σ. του ΣΦΙΠ στο "ΣΠΟΡΤΣ-ΚΑΦΕ ΠΑΣΧΑΛΗΣ". Στην Γ.Σ., της οποίας προήδρευσε ο Πατριάρχης του Πιερικού μπάσκετ και εξέχον μέλος του ΣΦΙΠ Αλέκος Τσιώτσιος, εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός, ο οικονομικός προϋπολογισμός επομένου έτους, ο απολογισμός δράσης και ο σχεδιασμός δράσης του Συλλόγου. Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, εκλέχθηκαν δια βοής  με αλφαβητική σειρά: Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  οι Αλεξίου Κωνσταντίνος, Καραγεώργης Στυλιανός, Λάλας Γεώργιος, Ξενίδης Δημήτριος, Ξενίδης Νικόλαος, Σαρρής Κωνσταντίνος και Τσαπουρνιώτης Ιωάννης. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι Γιαμαλής Γεώργιος, Μπάσδρας Αντώνιος και Τσιαμπέρας Αθανάσιος.
Την Γενική Συνέλευση του ΣΦΙΠ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού Λάζαρος Τζιούτζιος, ενώ το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης συνέπεσε με την παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος μίλησε για πάνω από μία ώρα  ενώπιον των μελών της Γ.Σ. και εφόλης της ύλης  για τα πεπραγμένα, το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.
Από τον ΣΦΙΠ (www.pierikos.info)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.