Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Φωκικός-Πιερικός 1-0


Πέτρος Δημητρίου: «Πιστεύω το πρώτο ημίχρονο και σύμφωνα με ό,τι σημειώνουμε με τους συνεργάτες μου, είχαμε οκτώ τελικές προσπάθειες, ένα γκολ και μια υπεροχή μπορώ να πω 70/30. Ελέγχαμε το παιχνίδι και έτσι θέλω να είναι ο Φωκικός. Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί ήταν μια βδομάδα δύσκολη. Γιατί κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω. Εμείς προσπαθούμε από την πρώτη μέρα να παίξουμε ποδόσφαιρο, και σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα στις αρχές και τη φιλοσοφία που έχω.
Σίγουρα ο Πιερικός είναι καλή ομάδα, ερχόταν από τρία αποτελέσματα πάρα πολύ καλά και για μας ήταν ένα παιχνίδι κομβικό και έπρεπε να το πάρουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν ο δωδέκατος παίκτης και μας βοήθησε και πήραμε αυτό το παιχνίδι. Η νίκη μας είναι ακόμα πιο σπουδαία αφού δεν έπαιζε ο Χαλούλος, ο Μπουλούλης, ο Τετέ, ο Εσόνο και ο Σκαρίμπας μπήκε με μία προπόνηση «μετα φόβου Θεού, πίστεως…». Καταλαβαίνετε σε μια ομάδα όπως είναι ο Φωκικός να είναι τόσοι παίκτες έξω. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει και βάθος και πιστεύω ότι η συνέχεια θα ναι πάρα πολύ καλή»

Mάκης Δεληγιάννης (βοηθός Ν. Μιτόσεβιτς):  «Είναι δύσκολο σε τέτοια γήπεδα να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, δεν είμασταν καλοι σε όλο το παιχνίδι, δίκαια κέρδισε ο Φωκικός. Κάναμε λάθη, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Μ. Gomes: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου σήμερα, αν καταφέρουμε να παίζουμε πάντα όπως παίξαμε σήμερα, θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα». Είχα δύο καλές ευκαιρίες να κάνω το 2-0 και πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να βελτιωθώ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.