Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Φωκικός-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0 : Κόλλησε στην λάσπη...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου (P24 Blog)
Για την 13η αγωνιστική της Football League o Πιερικός ταξίδεψε σήμερα στην Άμφισσα όπου αγωνίστηκε με τον τοπικό Φωκικό, από τον οποίο και έχασε με 1-0. Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (χιονόνερο στο α΄μέρος, έντονη βροχή στο β΄μέρος) που είχε ως αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να μετατραπεί σε βούρκο. Πριν γίνει όμως έτσι, ο Φωκικός είχε προλάβει να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Γκόμεζ. Γενικά, ο Πιερικός μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και το α΄ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Φωκίδας, η οποία έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Θωμόπουλο, Θέο, Γκόμεζ και Ταμπάκη στα 2', 20΄, 22΄ και 23΄ αντίστοιχα, ώσπου στο 25΄ήρθε το γκολ μετά από κοντινό σουτ του Γκόμεζ.
Ο Φωκικός συνέχισε να πιέζει χάνοντας κι άλλες καλές ευκαιρίες, ενώ ο Πιερικός είχε μόνο μία καλή στιγμή στο α΄μέρος, αυτή του Καθάριου στο 44΄, του οποίου το κοντινό πλασέ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο β΄ ημίχρονο, και καθώς οι καιρικές συνθήκες χειροτέρεψαν, ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά και σε συνδυασμό με τις 3 γρήγορες αλλαγές που έκανε ο Μιτόσεβιτς, κατάφερε να γίνει απειλητικός. Έτσι, στο 70΄το σουτ του Ντάνι και στο 76΄το σουτ του νεοεισαχθέντα Κόιτς έφυγαν λίγο άουτ. Ο Πιερικός στο τέλος ανοίχθηκε για να ισοφαρίσει και έτσι ο Φωκικός θα μπορούσε να βάλει στην κόντρα άλλο ένα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Παραταύτα,  η ομάδα της Άμφισσας πήρε αυτό που ήθελε, έφτασε στους 13 βαθμούς τον Πιερικό, ο οποίος την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι του... Ολύμπου, την Λάρισα, και ευελπιστεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα!

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Παπαζούδης, Ευσταθίου, Ταμπάκης (66' Αμπντουραχμάνι), Θέος, Γκόμεζ, Αργυρός, Αλμπέρτο.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): 
Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Ίτσιος (46' Κόιτς), Φαμπίνιο, Καθάριος (56' Ελευθεριάδης), Ντάνι, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (64' Σεχολάρι), Δεσποτόφσκι.


*Αργότερα στο Pierikos24 Blog, επιπλέον ρεπορτάζ του αγώνα, η συνέντευξη τύπου, φωτογραφίες και πολλά ακόμη! Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.