Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

To Pre Game της αυριανής 9ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Photo αρχείου (P24 Blog)

Ο Ηρακλής σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο Βορρά (μαζί με Αίαντα Ευόσμου και Μαρούσι) κι εκεί θέλει να παραμείνει και μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής. Ο "γηραιός" υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ., που ψάχνει το "διπλό" προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, αλλά και για να δημιουργήσει σερί που θα τον φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μεγάλο παιχνίδι αναφορικά με τη "μάχη" της παραμονής αναμένεται να έχουμε στον Βόλο, εκεί όπου η τοπική Μεταμόρφωση υποδέχεται τον Ιωνικό Ιωνίας, σε ένα παιχνίδι όπου ο χαμένος… χάνεται.
 Σπουδαία, από κάθε άποψη, αναμέτρηση θα διεξαχθεί και στην έδρα του Φίλιππου Βέροιας, με τους "κόκκινους" να υποδέχονται το "ανεβασμένο" Στρατώνι κυνηγώντας την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ, τέλος, στο "Σίτι" δοκιμάζονται οι Μαχητές Δόξας Πεύκων καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Αιγάλεω.

Το πρόγραμμα:
Ιβανώφειο (14:00) Ηρακλής - Ιωνικός Ν.Φ. (Πιτσίλκας Μ. - Φακίτσας)
Αγ. Θωμά (15:00) Μαρούσι - ΜΕΝΤ (Μπούσιας - Μαντήλας)
Β. Παρασκευόπουλος (17:00) Μεταμόρφωση Βόλου - Ιωνικός Ιωνίας (Ταρενίδης Στ. - Ταρενίδης Κ.)
Ανατόλια (17:00) Ανατόλια - Πιερικός Αρχέλαος (Καλογερόπουλος - Τσιαπλής)
ΔΑΚ Β. Βικέλας (17:00) Φίλιππος Βέροιας - Στρατώνι (Λαζαρίδης - Ζαγορίδης)
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω - Μαχητές Δόξας Πεύκων (Μακρής - Κοντίλης)

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες): Αίας Ευόσμου 13, Ηρακλής 13*, Μαρούσι 13, Στρατώνι 13*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 12, Φίλιππος Βέροιας 11*, Ανατόλια 11, Ιωνικός Ν.Φ. 11,  ΜΕΝΤ 10*, Αιγάλεω 10*, Ιωνικός Ιωνίας 9*, Πιερικός Αρχέλαος 9*, Μεταμόρφωση Βόλου 9*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.