Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη για την ομάδα του Πιερικού U-17 στο 2ο φιλικό προετοιμασίας με τον Δία Δίου

                                                        Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Η ενδεκάδα της ομάδας
                                         
Μετά το 3-3 με την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο 1ο φιλικό  προετοιμασίας, η ομάδα U17 χθες στο 2ο φιλικό για φέτος, νίκησε στο Δίον την ομώνυμη ομάδα με 5-2. Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου έκανε εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας πvw έχει πολλές δυνατότητες για την φετινή σεζόν. Ο Δίας Δίου άνοιξε το σκορ στο 18', για να ισοφαρίσει γρήγορα στο 22' ο Πιερικός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταλίκα. Οι πάικτες του Πιερικού ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους για να προηγηθούν στο 35' με αυτογκόλ του αμυνόμενου παίκτη των γηπεδούχων.

Στο 38' όμως ήρθε η ισοφάριση για τον Δία, μετά από λάθος των παικτών του Πιερικού, ο επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον γκολκιπερ του Πιερικού για να κάνει το 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν εξαιρετικός, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 65' ήρθε το 3-2 για τον Πιερικό με σουτ του Παπαθανασίου. Στο 75' ο Παρσαδανιάν έκανε το 4-2 και ο Χριστοφορίδης στο 85' έκανε το τελικό 5-2 για την ομάδα U17 του Πιερικού.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ηλία Μπαζάκου στη Σεβαστή με την ομώνυμη ομάδα την Τετάρτη 5/9.
Ο δημιουργός της ομάδας Ηλίας Μπαζάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.