Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών



 Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του Πιερικού με την Παναχαϊκή :

Νίκος Γκουλής : «Ο διαιτητής ήταν αξιόλογος. Όλοι κάναμε λάθη καθώς ήταν πρεμιέρα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.
Η Παναχαϊκή έδειξε ότι δίκαια είναι από τα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς έχουμε νέα παιδιά, που πρέπει να μάθουν να λειτουργούν υπό πίεση. Στο ματς με την Παναχαϊκή ξεκινήσαμε καλά, αλλά ισορρόπησε ο αντίπαλος. Δεν έγιναν πολλές φάσεις».
 

Δημήτρης Παπαστεργίου : «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Έγινε ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Η Παναχαϊκή δίκαια είναι φαβορί για άνοδο. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε σκληρά για τα επόμενα παιχνίδια».

Ο Ιγκόρ Κόιτς στο κανάλι του ΟΤΕ ΤV :
«Ήταν πρεμιέρα και θέλαμε τη νίκη. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις κοιτάς να μη χάσεις. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και θέλουμε να φτάσουμε στην εξάδα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει».

Γιάννης Παπακώστας (ο προπονητής της Παναχαϊκής):
«Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Κάναμε καλή εμφάνιση και αν εξαιρέσουμε τα δύο δεκάλεπτα των δύο πρώτων ημιχρόνων εμείς ήμασταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί. Είχαμε και δύο δοκάρια. Η ομάδα πάλεψε και έπρεπε να ανταμειφθεί για την προσπάθεια που έκανε. Πήγαμε καλά, όχι όμως και όλοι οι παίκτες μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για την εποχή έγινε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά».

Βαγγέλης Πίτκας (παίκτης της Παναχαϊκής):
«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε πίεση από τον Πιερικό. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν νικήσαμε. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.