Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα με ...ψηλά το κεφάλι από την Κέρκυρα

                                                      Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Στιγμιότυπο του αγώνα
Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός το απόγευμα της Κυριακής από την Κέρκυρα με 1-0, δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία τόσο επιθετικά αλλά κυρίως ανασταλτικά, απέναντι σε μια ομάδα με ήδη δύο επίσημα ματς και σαφώς πιο έτοιμη. Πολύ νωρίς δέχτηκε το γκολ ο Πιερικός, μόλις στο 5' από τον Βασιλόγιαννη, αλλά έδειξε ψυχραιμία, άντεξε στην πίεση της Κέρκυρας στο πρώτο 25λεπτο και έφερε το ματς σε ισορροπία από το 30'και μετά, όπου έχασε δύο καλές ευκαιρίες με το σουτ του Κόιτς στο 34' και του Ντάνι στο 39' μετά από κεφαλιά πάσα του Κόιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν καλύτερος, σε κάποιες στιγμές έλεγχε το ματς, χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στην εστία του Στρατηλάτη. Από την πλευρά της και η ομάδα της Κέρκυρας δεν έκανε κάποια σοβαρή ευκαιρία, πέραν ενός σουτ του Καραλή στο 71', που έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος. Σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή εμφάνιση για τον Πιερικό, που δείχνει μια ομάδα εξαιρετική στον ανασταλτικό τομέα, ενώ βελτιώνεται και στον δημιουργικό τομέα, απέναντι -το ξανατονίζουμε- σε μια ομάδα που έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς στην μεγάλη κατηγορία! Σίγουρα η εμφάνιση κρίνεται πάρα πολύ καλή, δείχνοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κολυτάς (Βλάσσης, Σκορδίλης), του Συνδέσμου Κέρκυρας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος (63 'Στρατηλάτης), Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Κρητικός, Αγρίτης (84' Σίμωσης), Λεόν (68 'Σταμογιάννος), Βασιλόγιαννης (51' Καραλής), Μπάρκογλου (78 «Μπουκουβάλας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ν. Γκουλής): Βασιλειάδης (68 'Τόλιος), Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (68' Καρτσαμπάς), Λόπεζ, Φαμπίνιο, Ίτσιος (68 'Καθάριος), Κόιτς (77' Παπαδόπουλος), Σεχολάρι (77 'Βραχνάς ), Ντάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.