Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Φάρσα από το "ΦΜ Live" και την Μαρία Μπακοδήμου δέχτηκε ο Παύλος Μπατάλας



Φάρσα από την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δέχτηκε σήμερα το απόγευμα, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων του Πιερικού Παύλος Μπατάλας.Συγκεκριμένα στην εκπομπή του STAR "ΦΜ live", που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Μαρία Μπακοδήμου,είχαν την ιδέα μετά από κάποιες κωμικές χορηγίες σε τοπικά πρωταθλήματα,όπως του Βουκεφάλα Λάρισας που διαφημίζει οίκο ανοχής ή του Παλιοχωρίου Τρικάλων που διαφημίζει Γραφείο Τελετών,τους ήρθε η φαϊνή ιδέα να κάνουν κάτι ανάλογο με φάρσα σε κάποια ομάδα, διαλέγοντας την ομάδα του Πιερικού.
Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τηλέφωνο στον Παύλο Μπαταλά, συστηνόμενη ως Ασπασία Περικλέους,για να διαφημίσει στη φανέλα της ομάδας το γραφείο συνοικεσίων που υποτίθεται πως διαθέτει." Με την Ασπασία βάζεις γκολ " θα ήταν το σλόγκαν για τη φανέλα της ομάδας,με την Μαρία να προτίθεται να πηγαίνει ακόμα και στους εκτός έδρας αγώνες,αλλά και να βρει νύφες για τους ποδοσφαιριστές. Δείτε το βίντεο από την φάρσα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.