Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Παναχαϊκή, Προιστορία και Λεπτομέρειες

                                                       Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

H Προϊστορία μέσα από τα στοιχεία του ΣΦΙΠ : Πιερικός και Παναχαϊκή έχουν συναντηθεί έως τώρα 30 φορές, με τον Πιερικό να έχει 8 νίκες, η Παναχαϊκή 11, ενώ άλλα 11 ματς έληξαν ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 35-41 ελαχίστου υπέρ της Παναχαϊκής.


Στο Πιερικό Στάδιο έχουν παιχτεί 15 αγώνες, από τους οποίους ο Πιερικός νίκησε 7 φορές, 1 μόλις φορά η Παναχαϊκή, ενώ υπήρχαν και 7 ισοπαλίες, με τα γκολ να είναι 25-11 υπέρ του Πιερικού. Επίσης μόνο για τη Β' Εθνική και πάλι στο Πιερικό Στάδιο έχουν παιχτεί 7 αγώνες, με τον Πιερικό να υπερέχει με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, με τα γκολ να είναι 10-3 υπέρ του Πιερικού.
Έτσι αύριο αναμένουμε κι ελπίζουμε σε άλλη μία νίκη του Πιερικού, για να γράψει η ιστορία ακόμη μία επιτυχία απέναντι στην ομάδα της Πάτρας.

Στα αγωνιστικά η πιθανή ενδεκάδα θα είναι : Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Παπαστεργίου, Ντόικιτς ή Κωτσιόπουλος, Καρτσαμπάς, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Λόπεζ, Σεχολάρι, Καθάριος, Ντάνι.
Να πούμε για τον Ντόικιτς πως έχει προκύψει ένα πρόβλημα με την μπλε κάρτα του,για την οποία αν δεν βρεθεί λύση ως αύριο,δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτ. Αττικής. Με βοηθούς τους Κασσαβέτη Παναγιώτη και Παστρωμά Νεκτάριο επίσης του Συνδ. Δυτ. Αττικής. 4ος θα είναι ο Τσακαλίδης Ισαάκ του Συνδ. Χαλκιδικής. Παρατηρητής ο Μιχαήλ Ντάκος του Συνδ. Ξάνθης.
Ο διαιτητής του αυριανού ματς, Αριστ. Βάτσιος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.