Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog


Ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Παναχαϊκή σ' ενα σχετικά δίκαιο σκορ σύμφωνα με την εμφάνιση των δύο ομάδων,αν εξαιρέσουμε τα δύο δοκάρια των φιλοξενούμενων,όπου ο Πιερικός ήταν και πάλι καλός ανασταλτικά,αλλά στην επίθεση και πάλι αρκετά μέτριος.
Πιο αναλυτικά στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο,με τις δύο ομάδες να έχουν ανάλογες ευκαιρίες.με κορυφαία στιγμή το σουτ του Ολίσε στο 41' από τα 40 περίπου μέτρα το οποίο απέκρουσε ο Βασιλειάδης βρίσκοντας όμως η μπάλα και το δοκάρι.Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε,με την Παναχαϊκή να ελέγχει το παιχνίδι και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Πιερικού,με κορυφαία την κεφαλιά του Σαλαμαστράκη η οποία βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και την μεγάλη ευκαιρία στο 91' με το άστοχο σουτ του Γκούρτζα ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ενώ η ομάδα του Νίκου Γκουλή,η μόνη άξια αναφοράς ευκαιρία ήταν ένα πολύ καλό ψηλοκρεμαστό σουτ του Δεσποτόφσκι το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Ντίνα.
Ο Πιερικός και πάλι έδειξε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων αλλά και τελειωμάτων,θέλοντας ακόμα περισσότερη δουλειά σ' αυτόν τον τομέα.

Αξιοσημείωτα : Εξαιρετικός ο Βασιλειάδης,ήταν εκεί σε κάθε φάση που δημιουργήθηκε και έδειξε πως δίκαια πήρε φανέλα βασικού.Στο ύψος του ο Ντόικιτς,όπως κι ο Φαμπίνιο που μοίρασε και κρατούσε εξαιρετικά την μπάλα,ανάλογη εμφάνιση κι ο Δεσποτόφσκι που πήρε αρκετές πρωτοβουλίες αμυντικές αλλά κι επιθετικές.
Δυναμική παρουσία ο κόσμος, που ξεπέρασε τα 1.000 άτομα,παρά την αρνητική μέρα διεξαγωγής του αγώνα,ο κόσμος στήριξε την πρώτη προσπάθεια του Πιερικού,αφήνοντας αρκετοί τις δουλειές τους για να δουν από κοντά το ξεκίνημα της Πιερικάρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόιτς, Δεσποτόφσκι, Ντόϊκιτς, Ντάνι - Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Σολάκης, Καραμανλής, Ολίσε, Ντίνας, Βασιλαντωνόπουλος.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -


Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Ντάνι (85' Σεχολάρι) Λόπες, Καθάριος (72' Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Κόιτς (90+4' Κωτσιόπουλος).
Παναχαϊκή
(Γιάννης Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Ολίσε (70' Ουρτάδο), Σολάκης (83' Μαπούκου), Μπρέσκα, Ντίνας (77' Γκούρτσας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.