Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Καμία ανανέωση στον Πιερικό Αρχέλαο...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, κανένας επαγγελματίας παίκτης του Πιερικού Αρχελάου από την περσινή ομάδα δεν ανανέωσε την συνεργασία του για την φετινή αγωνιστική χρονιά, εκτός βέβαια από τους ταλαντούχους έφηβους Κ. Φακοπουλίδη, Α. Κοντσέ, Σ. Ταμουρίδη και Γ. Τσαλμπούρη, που πέρσι πήραν κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής και με την ανδρική ομάδα, και εκτός αυτού, προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Επιπλέον, δεν έχει γίνει και καμία απολύτως μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης (πέρα από αυτήν του Γ. Ασημάκη, που ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από τον σύλλογο), με το πρωτάθλημα της Β' εθνικής να ξεκινάει σε ακριβώς έναν μήνα.
Από την στιγμή, βέβαια, που δεν υπάρχουν παίκτες αλλά ούτε και προπονητής, είναι φυσιολογικό να μην έχει ξεκινήσει ακόμη καν η προετοιμασία, την στιγμή που άλλες ανταγωνίστριες ομάδες έχουν ξεκινήσει ακόμη και από τέλη Ιουλίου. Τα γεγονότα αυτά φυσικά και δημιουργούν προβληματισμό και ανησυχία στους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας. Άλλωστε, ο κύριος λόγος της αποχώρησης του προπονητή Δ. Γαλάνη, ήταν ακριβώς αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στον προγραμματισμό. Η ομάδα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να "σπριντάρει" με όλες της τις δυνάμεις, ώστε να συμπληρώσει τάχιστα το απαιτούμενο ρόστερ και να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, ο εκ νέου υποβιβασμός μοιάζει πολύ πιθανός, μιας και μια επαγγελματική ομάδα δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο στους εφήβους της, ακόμη κι αν αυτοί πέρσι ήταν μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.