Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

7ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ : ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0

                                                         Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
 
                                 
Φιλική νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε ο Πιερικός χθες το βράδυ, σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτρια, με λίγες ευκαιρίες και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνες, αντίθετα με την Καλλονή να είναι πιο επικίνδυνη χάνοντες σημαντικές ευκαιρίες, ενώ πολύ καλός από πλευράς Πιερικού ήταν ο γκολκίπερ Βασιλειάδης, όπου αποσώβησε αρκετές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων. Στο 41' όμως αντίθετα με τη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ του Πιερικού, μετά από κόρνερ του Κόιτς και κεφαλιά του προωθημένου Καρτσαμπά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο μέτριο, με τον Πιερικό να έχει ελάχιστες ευκαιρίες που ήταν ακίνδυνες για τον γκολκίπερ της Καλλονής Πάιερ, ενώ η Καλλονή έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο δεύτερο, κάνοντας εξαιρετικό ματς, δείχνοντας πως θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες και φέτος.



Η ομάδα του Νίκου Γκουλή, έδειξε καλά κυρίως ανασταλτικά στοιχεία,κρατώτας το μηδέν σε αρκετές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, αλλά φάνηκε και πάλι πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά στον δημιουργικό τομέα και στην παραγωγή ευκαιριών στην επίθεση.
Επόμενο φιλικό με για τον Πιερικό την Τρίτη με τον Βατανιακό, στο γήπεδο του Βατάν.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
  
Πιερικός: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς (76' Κωτσιόπουλος), Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι, Φαμπίμιο, Κόιτς (67' Ίτσιος), Ντάνι (80' Παπαδόπουλος), Καθάριος (57' Μιχαηλίδης), Σεχολάρι (74' Νίκου)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Πάιερ (70' Μάππας), Σερφά (68' Λαμπρόπουλος), Τραορέ (80' Χατζόπουλος), Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος (75' Γιόνδης), Γκονζάλες (68' Μανουσάκης), Καζάκης
Πάνω: Δεσποτόφσκι, Ντόικιτς, Παπαστεργίου, Βασιλειάδης, Σεχολάρι, Καρτσαμπάς
Κάτω: Κόιτς, Φαμπίνιο, Καθάριος, Ντάνι, Γιαζιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.