Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη για τον Πιερικό 2-1 τον Αιγινιακό

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Βlog

Την νίκη με 2-1 έναντι του Αιγινιακού σημείωσε σήμερα το απόγευμα στο Πιερικό στάδιο η ομάδα του Νίκου Γκουλή, χωρίς όμως και πάλι να εντυπωσιάσει.
Στο πρώτο μέρος ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ στο 6' με προβολή του Δεσποτόφσκι. Ο Πιερικός συνέχισε να δείχνει διαθέσεις και για δεύτερο γκολ, πετυχαίνοντάς το στο 29' με κεφαλιά του Ντάνι, ο οποίος δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, δείχνοντας παιχνίδι με το παιχνίδι την κλάση του. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Πιερικού έδωσε χώρο στην ομάδα του Αιγινιακού, η οποία ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 43' με σουτ του Ζούρκου μέσα από την περιοχή,  μειώνοντας έτσι για τους φιλοξενούμενους. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, για να πάμε σ' ένα δεύτερο ημίχρονο, χωρίς καθόλου σημαντικές φάσεις, με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες, με τον Αιγινιακό πολύ καλό αμυντικά και τον Πιερικό να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ του Αιγινιακού. Έτσι άλλο ένα φιλικό τελείωσε, νικηφόρα μεν, χωρίς καλές εντυπώσεις δε.

Οι συνθέσεις :
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής): Τόλιος ( Βασιλειάδης 46' ), Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς
( Κωτσιόπουλος 74' ), Ντόϊκιτς , Λόπεζ ( Δήμου 86' ), Ίτσιος ( Σεχολάρι 60' ) ,Φαμπίνιο,
Δεσποτόφσκι ( Κόϊτς 60' ), Καθάριος ( Βραχνός 74' ), Ντάνι ( Μιχαηλίδης 74' ) .

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελλαρίδης  , Μητράκας ( Μπαμίχας 85' ), Λιόλιος , Τασίδης ( Καπετάνος 88' ), Αποστολίδης , Κοσμίδης ( Μποταϊτης 46' ), Σαββίδης ( Γιαουτζής 81' ), Καθάριος  (Ντούλας 46' ), Προβατίδης ( Κοκόλης 81' ), Κυρτέγος ( Μπάκανος 75' ), Ζούρκος
( Κυπαρίσης 88' ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.