Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος ο Γαλάνης - Δύο τα φαβορί για την αντικατάστασή του


Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Αναπάντεχο τέλος στη συνεργασία τους έβαλαν Πιερικός Αρχέλαος και Δημήτρης Γαλάνης. Οι δύο πλευρές μπορεί να μην είχαν συμφωνήσει σε όλα, αλλά υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία πως στο τέλος θα βρισκόταν η "χρυσή τομή" και ο έμπειρος προπονητής θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας. Τελικά, όμως, οι διαφωνίες που υπήρχαν αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό δεν ξεπεράστηκαν με αποτέλεσμα να επέλθει το -κοινή συναινέσει- διαζύγιο.
Πλέον, στο στρατόπεδο του Πιερικού έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους αναφορικά με την εύρεση της διάδοχης κατάστασης, κάτι που ίσως έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μέχρι σήμερα το βράδυ. Ο χρόνος πιέζει, άλλωστε, αφού σε περίπου ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και στην ομάδα προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα το συγκεκριμένο μέτωπο. Επίσημα από τον Πιερικό δεν έχουν μπει, ακόμα, σε ονοματολογία αναφορικά με το νέο προπονητή του συλλόγου, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο περιπτώσεις που φέρεται να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των "μελανόλευκων" είναι αυτές των Γιάννη Χατζούλη (πέρσι στη ΜΕΝΤ μέχρι τα μέσα της σεζόν) και Τάσου Θωμαΐδη (πέρσι στον Αιγινιακό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.