Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη του Πιερικού με 4-0 απέναντι στους νέους

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 blog
H ομάδα Νέων του Πιερικού
Νίκη της πρώτης ομάδας του Πιερικού με το εμφατικό 4-0 απέναντι στους Νέους του Πιερικού. Τα 4 γκολ πέτυχαν οι Σίμος Παπαδόπουλος και Γιώργος Βραχνός, που σκόραραν αμφότεροι από 2 τέρματα. Ο Νίκος Γκουλής έδωσε την ευκαιρία να παίξουν όσοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό με την Κέρκυρα και που γενικά είχαν τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά έως τώρα. Η σύνθεση της πρώτης ομάδας του Πιερικού απαρτίζονταν από τους :
Παπατολίκα, Παναγιωτίδη Γ., Κωτσιόπουλο, Λαζαρίδη, Καραγκούνη, Βραχνό, Παπαδόπουλο, Παναγιωτίδη Α., Καθάριο, Νίκου και Μιχαηλίδη. Δείχνοντας κι αυτοί οι ποδοσφαιριστές πολύ καλά στοιχεία, υποψήφιοι ακόμα και για θέσεις στην βασική ενδεκάδα. Επόμενο φιλικό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι την Κυριακή με την Αν. Καρδίτσας, όπως σας ενημερώνουμε στην δεξιά στήλη του μπλογκ, χωρίς όμως να αποκλείεται η πιθανότητα να γίνει τελικά με μια ομάδα από την Πιερία. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή, αυτόματα θα ενημερωθείτε στη δεξιά στήλη του μπλογκ μας στις προαγγελίες αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.