Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Νίκος Γκουλής,χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

Μιας και ο αγώνας οριστικοποιείται για την προσεχή Παρασκευή, ο Νίκος Γκουλής επικεντρώνεται στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, με τους σίγουρους απόντες Παύλο Δήμου(λόγω περυσινής τιμωρίας), Καρακατσάνη που είναι σε μακρύ διάστημα αποθεραπείας της ρήξης χιαστών, ενώ ο Ελευθεριάδης έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Οπότε δίπλα στον Ντόϊκιτς, αναμένουμε έναν εκ των Χρήστου Καρτσαμπά και Νέστωρ Κωτσιόπουλου.Ο Θανάσης Τόλιος θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος κάτω από τα γκολ ποστ, ενώ στα άκρα περιμένουμε τους Γιώτη Γιαζιτζόγλου και Δημήτρη Παπαστεργίου.Επίσης σίγουροι για το κέντρο οι Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Λόπεζ και για την επίθεση το πολυβόλο Ντάνι που βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, περιμένοντας πολλά από αυτόν ο Νίκος Γκουλής.Για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει δίλημμα για το ποιος θα προτιμηθεί.Οι προπονήσεις είναι εντατικές,για ένα καλό και νικηφόρο ξεκίνημα της σεζόν, με μια δυνατή ομάδα όπως η Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.